Nexus 6 er enkel å reparere

Han Nexus 6 formes opp til å være en av årets kraftigste terminaler. Den nye Google-telefonen har, som alle smarttelefoner, sine gode ting og dårlige ting. En av dem er utvilsomt dens høye pris, som i henhold til de tekniske egenskapene kunne være berettiget.

Men i dag skal vi snakke om en prosess som nesten alle eller alle mobile enheter går gjennom, både nettbrett og smarttelefon. Det er skjæring og demontering av hele terminalen i deler og ledsagere av jeg fikser det de er eksperter på dette feltet.

Det samme selskapet har eksplodert Nexus 6 og har allerede gitt sin vurdering under hensyntagen til alle komponentene og enkel erstatning de har. Det har de konkludert med Nexus 6 er enkel å reparere.

Bilde - Nexus 6 er enkel å reparere

Notatet til Nexus 6 i dette aspektet er fra 7 av 10 slik at vi kan klassifisere den nye Google-telefonen som enkelt å reparere innenfor mulighetene det gir. De resterende tre poeng som mangler for å nå 10 er berettiget fordi det er visse komponenter som er vanskelige eller umulige å erstatte.

Positive sider ved Nexus 6

  1. Nexus 6 alene bruker en skruetype, selv om det tvert imot er ganske sjelden og ikke er vanlig.
  2. Både ledningene og trykkpunktene er ganske godt plassert, så strukturen kan brukes til andre ting.
  3. Det er ingen spor etter lim og fronten på terminalen erstattes av skruer. I tillegg er batteriet utskiftbart til tross for at det sitter fast.

Negative sider ved Nexus 6

  1. Hvis vi vil å bytte ut skjermen kan koste oss mye siden digitalisereren er integrert i skjermen.
  2. Noen av komponentene er sveiset så det vil være umulig å erstatte dem.