Nexus 6: første bilde og funksjoner

Vi var redde for at Nexus 6 hadde 6 tommer leve opp til navnet sitt, men det ser ut til at skjermen, bortsett fra endringer i siste øyeblikk, vil være 5,92 tommer, selv om det nesten hadde blitt bekreftet å være 5.2. Men ikke bare dette, men et påstått bilde av utseendet hans har også kommet fram, som hvis du ser nøye på, har mye å gjøre med Moto X.

Det ser ut til at produsenten av Googles flaggskip, Nexus 6, vil være det Motorola. Vi kan si at det er selskapets øyeblikk, siden det skaper de beste terminalene i verdi for pengene på markedet.

Når det gjelder spesifikasjonene, Nexus 6, kan ha en oppløsning QuadHD med en utrolig tetthet på 498ppp. Integrer potensielt a Qualcomm Snapdragon 805 2,6 GHz, ledsaget av 3 GB RAM. Kameraet vil forbedre seg betydelig sammenlignet med Nexus 5, og nå 13 MP og med 4K-opptak, ledningen ser ut som den ville holde på 2 MP. Batteriet ville være et av de sterke punktene, med 3.200 mAh.

Hvis disse egenskapene viser seg å være sanne, står vi overfor en imponerende terminal. Han beste på markedet for valuta for pengene sikker. Det hadde blitt sagt for lenge siden at det ville ligge på rundt 475 euro for en lekkasje i Fnac, så vi skulle ikke bli overrasket over at perfekt rundt 400 – 500 euro, selv om prisene er latterlige med disse egenskapene. Det er ventet neste måned, med utgivelsen av Android L.

Nett: 9to5google