Nexus 6 kan nå bestilles på Google Play

På det tidspunktet forteller vi deg allerede alle detaljene om Google Nexus 6: det er en enorm skjermterminal og veldig avanserte spesifikasjoner, som er produsert av Motorola for Google. Selvfølgelig er prisen fra 649 euro i henhold til fordelene, og gjør at Nexus-familien slutter å satse på lave kostnader.

Google Nexus 6 kan allerede kjøpes på Google Play i sin versjon på 32 GB, siden 64 GB ser ut til å være utilgjengelig i noe marked. For 649 euro vil vi ha terminalen i huset vårt om 3 eller 4 arbeidsuker.

Sannheten har vi allerede sett at Amazon tilbyr et bedre tilbud, selv om frakt er heller ikke umiddelbart. Enheten er selvfølgelig mest interessant, selv om den overdrevne størrelsen kan representere et problem, og den skiller seg ikke spesielt ut i sin autonomi eller kameraets kvalitet.

Bilde - Nexus 6 kan nå bestilles på Google Play

Google Nexus 6 er for øyeblikket tilgjengelig på Google Play, og det ser ikke ut til at aksjeproblemer kommer til å oppstå like alvorlige som de som forgjengerne har fått. Google-fans skal ikke vente et øyeblikk, men andre må tenke seg om to ganger om de virkelig trenger en så ekstrem enhet i pris og størrelse når det er så mange alternativer i markedet.

Hva synes du om dette emnet? Skal du bestille en Google Nexu 6 så snart som mulig, eller foretrekker du å velge et annet merke?

Nett: Google Play