Nexus 6 og Android 5.0, et friskt og slående nytt design

Nexus 6 og Android 5.0, et friskt og slående nytt design

Google Nexus 6 Det er et apparat som allerede begynner å snakke til tross for at lanseringen av Nexus 5 bare var for noen uker siden. I dag har vi et fremtidskonsept Nexus 6 slik at du kan se hvordan designere ser denne fremtidige Google-terminalen, og at hvis alt forblir det samme som de siste årene, skal det vises i slutten av 2014.

Konseptene som utføres på forskjellige terminaler er en god måte å forstå hvordan fremtidige enheter kan være og dette konseptet Nexus 6 Den er utviklet basert på de forskjellige ryktene som har dukket opp de siste ukene om Nexus 6. Det er designet av Rishi Ramesh for Nexus6us.

Spesifikasjoner som inkluderer Nexus 6 utviklet av Rishi inkluderer en 2,5 GHz Snapdragon 805-prosessor, en 5,2-tommers skjerm med 2560 x 1440 oppløsning og 3 GB RAM. Det er klart at vi også fant et 13-megapiksel bakkamera med optisk bildestabilisering, sammen med et frontkamera. Når det gjelder programvare, er Nexus 6 ville premiere Android 5.0.

Bygge dette Nexus 6 den ville være laget av aluminium med Gorilla glass. Prisen vil trolig være mellom $ 300 til $ 350. Dette er ikke det første konseptet for Nexus 6 som vi har sett, og det vil absolutt ikke være den siste.

Du liker?