Nexus 6 og Nexus 9: Alt du trenger å vite

Nexus 6 og Nexus 9: Alt du trenger å vite

Alt du trenger å vite om de nye Nexus 6 og 9

Som vi allerede vet, det nye Nexus 6 og 9 fra Google er allerede kunngjort. Som det har vært kjent, kommer de nye enhetene med det nye Android Lollipop-operativsystemet. Den siste helgen var ganske travelt takket være ankomsten av nye enheter fra internettgiganten for alle Android-fans. For øyeblikket, alt venter på at Google endelig skal legge ut enhetene for salg, noe som ikke mye mangler.

Hvis du vil vite alt vi vet om disse enhetene frem til i dag, la oss ta en kort titt på hva vi vet. Kan du komme med oss?

Nexus 6

Mange var skeptiske da Nexus 6 først ble kunngjort, og i virkeligheten er de fleste fortsatt. Prisen er mye høyere enn forgjengeren 5 og det er de som gjør unntak fra det. 6-tommers skjermen er veldig stor og den er nesten for stor selv for de fleste phablet-fans. Mangfoldet av brukere med en telefon i full størrelse har gjentatte ganger uttrykt misnøye med det.

Prosessoren er den mest fremtredende delen av linjen, akkurat som GPU er, og det samme er operativsystemet. Det betyr at vi kan forvente nesten perfekt ytelse som betyr en veldig hyggelig feilfri opplevelse. Ingen sier at det ikke kan være galt, men ytelsen skal være veldig bra.

Vi vet at enheten vil ha det priset til rundt $ 650 og den vil være tilgjengelig i Google Play Store, de fire store amerikanske selskapene, sammen med US Cellular, og en rekke selskaper over hele verden.

Se alle nyhetene om Nexus 6

Nexus 9

Denne enheten er rimelig etter standardene for denne typen utvalg, pluss at den kommer med en rimelig mengde lagring, og 64-bits prosessor som vi kan finne på de fleste enheter i denne prisklassen.

Uten å ha denne enheten i hendene, kan vi fortsatt komme med noen spådommer. Med den prosessoren, og RAM, og handlingene som den nye Android Lolllipop kjører, kan vi gjette at dette Det kommer til å bli et apparat med imponerende ytelse. Noen vil kanskje tenke på det, inkludert en dual-core-prosessor, men husk at den ikke er i samme kategori som dual-core prosessorer fra to år siden.

HTC har vært produsenten av Nexus9 og kommer med HTC Boomsound. Boomsound har blitt godt vurdert da den først ble inkludert i HTC One M7 og er fortsatt en av de beste funksjonene på alle HTC-enheter som har den.

Nexus 5 og resten

Noen mennesker blir lurt av det faktum at Google ikke lanserte en mindre enhet i år. I stedet, valgte de å beholde Nexus 5 i et år til. Snapdragon 800 brukt i den femte modellen er fremdeles en veldig rask og effektiv prosessor, og tester viser at den kjører Android Lollipop flytende.

Når du ser på det store bildet, Google prøver å bruke en strategi som ligner veldig på Samsung. De har en 5-tommers enhet, phablet og nettbrettet.

Som påpekt av androidauthority, er en annen ting å huske på at det er mange alternativer hvis du ønsker å få en og fremdeles få det nye Android Lollipop-systemet. Totalt vil det være 7 enheter fra internettgiganten som vil kunne kjøre Lollipop mellom nå og jul inkludert Nexus 4, 5, 6, 7, både av, 9 og 10.

For øyeblikket kan vi ikke si så mye mer, selv om vi vil ha flere detaljer om enhetene når de skal selges og de første testene blir utført. Sikkert alle Android-brukere er ivrige etter at enhetene skal selge for å kunne prøve alle nyhetene på første hånd.