contadores Skip to content

Nexus 6 og Nexus 9 fra Google Show i nye videoer

Nexus 6 og Nexus 9 fra Google vises i salgsfremmende videoer

Det ser ut til at Google-gutta søker å skape størst mulig forventning før den forestående ankomst av sine nye enheter, noe de igjen har oppnådd ved å la noen minutter se på en serie salgsfremmende videoer som har den nye Android L som hovedpersoner: Nexus 6 og 9. Alle forventer at disse produktene vil bli sluppet ut på markedet i dag fra den offisielle Google Play enhetsbutikken.

For øyeblikket kan vi ikke bekrefte noe siden Google har ikke kommet med noen uttalelse om det Og det ser ikke ut som det vil før de nye enhetene blir introdusert. Det må imidlertid sies at prognosene peker på i dag eller senest i morgen, for lanseringen av de to nye mobile enhetene for Mountain View-gutta.

De som tror at lanseringen av enhetene kan finne sted i dag, tror det Google vil gjerne ta en dag unna Tim Cooks, siden som vi har talt ved flere anledninger, har de også et arrangement planlagt der de vil presentere nye produkter torsdag 16. oktober. Uansett hva som skjer, selskapets intensjon er klar med ankomsten av nye Nexus 6 og 9, siden de kunne være tilgjengelige i fysiske butikker i løpet av neste fredag ​​17 i samme oktober måned.

Vil lanseringen sammenfalle med den nye Apple-keynote?

Som vi kan se i den første videoen som følger med denne artikkelen, røper gutta på Google hva Nexus 6. vil være. Vi kan ikke overse det faktum at de fra Mountain View viser en veldig tydelig henvisning til størrelsen på den nye smarttelefonen, som vil ha en stor skjerm som forventet. Hvis vi ser på skjermen på enheten, er det nettopp på berørings knapppanelet hvor vi kan se noen ikoner som vil tilsvare den nye Android L, den siste versjonen av det mobile operativsystemet som, som vi allerede har kommentert ved andre anledninger, Det vil bli presentert for publikum på en av de nye Nexus-enhetene.

Men det er ikke det eneste enheten vi har vært i stand til å se takket være disse flyktende videoene, siden det i en annen av dem også er en henvisning til et nettbrett, som perfekt kan være den forventede Nexus9. Selv om ingen navn er noen gang henvist, så vi vet ikke hva enhetene vil bli kalt.

For øyeblikket må vi vente på at selskapet skal gjøre et trekk og presentere de forventede enhetene, men det skal nevnes at den nye reklamekampanjen som har tillatt oss å se dem sammen, De kunngjør kanskje på noen måte at de kan komme ut av hånden.

Hvis vi ser på det øyeblikket Nexus 9-nettbrettet vises, og vi ser på det i detalj, vil vi finne at ryggen er hvit. Som AdslZone-gutta indikerer, kan vi ikke vite om Google har til hensikt å presentere deksler i forskjellige farger, eller hvis nettbrettet kan være tilgjengelig i forskjellige farger. Det er som det kan, vi kan også se at en annen karakter kommer ut med ham med 6, men nå med den blå ryggen.

nexus-6-nexus-9-google-2

Vi må vente med å finne ut hva betydningen av disse videoene er, og hva gutta på Google har forberedt. Det kan være at vi i dag eller i morgen vil svare på spørsmål, og vi kan snakke om offisielle data om de nye enhetene fra Mountain View-selskapet.