contadores Skip to content

Nexus 7 2013 mot Xiaomi MiPad 7.9: Sammenligning

Hovedforskjeller på Nexus 7 2013 og Xiaomi MiPad 7.9

Inne i mobile enheter med Android-operativsystem Googles Nexus har blitt et mål i markedet. Dette skyldes blant annet den store verdien for pengene og det faktum at den har med seg en versjon av Android Stock eller Pure uten lag med produsenttilpasning. Terminalene i dette området er svært vellykkede blant brukere, men noen produsenter som Xiaomi stamper på veldig kraftige enheter klar til å konkurrere i markedet.

Når det gjelder nettbrett, er Nexus 7 en av flaggskipsenhetene til Mountain View som har kommet ut en tøff konkurrent: nye Xiaomi MiPad 7.9, selv om tilgjengeligheten er noe begrenset i det internasjonale markedet.

nexus-7-xiaomi-mipad-6

Videre skal det bemerkes at MiPad er priset lavere enn Nexus 7 fra 2013 og har kraftigere tekniske funksjoner, noe som Googles må ta hensyn til for sine neste generasjoner. Derfor har vi gjennomført en sammenligning der vi viser deg de viktigste egenskapene og forskjellene til disse to tablettene. La oss begynne!

skjerm

Det første vi vanligvis ser på når vi har en enhet foran, er på skjermen og bildekvaliteten den har. Xiaomi MiPad 7.9 har en 7,9-tommers skjerm med en oppløsning på 2.048 × 1.536 piksler med et sideforhold på 4: 3Mens den 7-tommers skjermen på Nexus 7 fra 2013 har en oppløsning på 1.920 × 1.200 piksler og et forhold på 16:10.

nexus-7-xiaomi-mipad-7

Her er valget basert på smakene til hver enkelt, siden Nexus 7s skjerm er ideell for å spille og konsumere multimediainnhold Og Xiaomi-nettbrettet er ideelt for surfing på Internett.

Prosessor og autonomi

I dette aspektet Google-nettbrettet og Qualcomm Snapdragon S4 Pro er noe begrenset hvis vi sammenligner det med Tegra K1 som gjemmer seg inne i MiPad 7.9. Som data kan vi fremheve at Tegra K1 har klart å overstige 41 000 poeng i AnTuTu Benchmarks.

nexus-7-xiaomi-mipad-4

Hvis vi går til spørsmålet om autonomi, ser vi hvordan Xiaomi-nettbrettet er helt klart overlegen takket være batteriet på 6 700 mAh. For hans del, 2013 Nexus 7 sitter igjen med et 3 950 mAh batteri, hvis energi vet å klare seg veldig effektivt.

Design

Som forventet, Nexus 7 har litt mindre målinger, siden skjermen også er noe mindre. Dermed har 2013-modellen dimensjoner på 20 × 11,4 × 0,87 centimeter og veier 290 gram.

For sin del har MiPad 7.9 dimensjoner på 20,2 × 13,5 × 0,85 centimeter og en vekt på 360 gram. Som du ser er begge veldig like, men Xiaomis nettbrett er litt tynnere, men tyngre.

nexus-7-xiaomi-mipad-5

Han Xiaomi MiPad 7.9 er tilgjengelig i et bredt fargerikt å velge og den har et noe mer firkantet utseende, mens Nexus 7 fra 2013 er mer ergonomisk og bare kan fås i svart.

Endelig integrerer Google-navigasjonsknappene dem på skjermen som en del av grensesnittet, mens Xiaomi gjør det på enheten.

nexus-7-xiaomi-mipad-2

Operativsystem

Begge enhetene har Android, men vi finner klare forskjeller mellom dem. En av fordelene med Nexus er at de har Android-lager, uten et tilpasningslag, som gir en jevnere brukeropplevelse og også alltid være oppdatert med systemversjonen.

For hans del, Xiaomi inkorporerer sitt personaliseringslag kalt MIUI med ekstra funksjoner og funksjoner med en luft som minner oss på noen måter om Apples iOS.

nexus-7-xiaomi-mipad-8

Pris

For å fullføre, har vi spørsmålet om pris. Inntil nå var Google-enheter blant markedets beste valuta for pengene, men enhetene til disse selskapene som Xiaomi stemmer.

I Kina finner vi en ganske prisforskjell mellom begge enhetene, siden MiPad er priset til € 175 og Nexus 7 2013 € 230. Imidlertid kan vi i Spania få Xiaomi-nettbrettet for € 230 samme pris som Google-terminalen.

Hvis du måtte velge, hvilken av de to nettbrettene ville du valgt?