Nexus 8, LG kan gjøre det

Tilbake i juli, datoen for den nye ble presentert Nexus 7 det ryktes at Google og kanskje LG forberedte en ny størrelse som ville bli integrert i Nexus-serien. Dette ryktet ble ikke tatt for alvorlig med tanke på at det virket som om Google hadde satset på størrelsen 7 tommer.

Det vi visste er at LG laget et 8,3-tommers nettbrett og hvis interne modell er LG-V500 og handelsnavnet LG T Pad 8.3. Nå er det kommet informasjon fra kroppen som sertifiserer Bluetooth som antyder at juli-ryktet ikke var så langsiktig.

Og det er at i dokumentasjonen til dette organet har man sett en LG-terminal kalt LG-V510 som har fått Bluetooth-sertifisering 25. oktober. Denne nye LG-modellen kan godt være den samme LG T Pad 8.3, men å legge til LTE-tilkobling eller til og med det kan være en Nexus 8.

Bilde som viser forskjellige størrelser på Nexus, noen ukjente. Bilde der forskjellige størrelser av Nexus blir verdsatt, noen ukjente.

Dette siste ryktet kan forsterkes hvis vi tar en titt på et av bildene som tweetet den offisielle kontoen til @GooglePlay under den private begivenheten i forrige uke hvor flere Nexus-terminaler og forskjellige størrelser kunne observeres der en Nexus 8 kunne passe. Du kan se opptil tre nettbrett, to vi kjenner som Nexus 7 og Nexus 10 og en tredje kan godt være Nexus 8.

Tror du en 8-tommers Nexus plassert mellom Nexus 7 og Nexus 10 ville være interessant?