Nexus 8 vist i fantastisk og fabelaktig design

Nexus 8 vist i fantastisk og fabelaktig design

De to versjonene av små nettbrett i Nexus-serien har vist, spesielt den første, at denne typen størrelse for et nettbrett er ideelt og at det ikke krever store markedsføringskampanjer for å gjøre en modell til suksess og Det er kjent for nesten alle fans av teknologiens verden.

Vi har hørt på rykter en stund om muligheten for at Google vil presentere en Nexus 8 Det ville i utgangspunktet være i samme størrelse som Nexus 7, men ha en 8-tommers skjerm på fronten. Faktisk peker alt på at Google presenterer Nexus 8 i midten av dette året. For nå må vi nøye oss med tilstedeværelsen av forskjellige konsepter eller design som kommer ut av hodet til noen designere. Dette er tilfelle av designet som vi bringer deg i dag, hvis forfatter er Nikolai Prettner.

I denne designen som du kan se på fotografiet, har alle detaljene blitt ivaretatt og til og med maskinvarekarakteristikkene som dette Nexus 8 disse er veldig realistiske. På den ene siden ville vi finne en Qualcomm Snapdragon 805-prosessor og en skjerm som sikkert ville nådd 2K. I tillegg til dette vil vi finne 3 GB RAM i dagens design.

Når det gjelder design, er Nexus 8 Den ville ha praktisk talt de samme dimensjonene som Nexus 7, men som vi allerede har sagt, reduserer kantene og inkluderer en 8-tommers skjerm der Nexus 7 har en 7-tommers skjerm. Derfor vil vekten også være veldig lik dens følgesvenn.

Det som ikke er klart, er skjebnen til Nexus 7 en gang Nexus 8 som i samme størrelse og vekt vil omfatte en større skjerm. Tror du de to modellene vil eksistere samtidig i Nexus-serien, eller tvert imot resultatet fra Nexus 8 Vil Nexus 7 gå glipp av?