contadores Skip to content

Nexus 9 fra Google og HTC kan vises på Google I / O

Google I / O 2014-utviklerkonferansen kan gi mange overraskelser

De viktigste selskapene i sektoren flytter fane, og alle ønsker å fortsette å konkurrere i nettbrettmarkedet, så det er normalt at vi hvert år ser lanseringen av nye produkter som prøver å tiltrekke brukerne oppmerksomhet. Vi har allerede sett hvordan Samsung har presentert sin nye Galaxy Tab S, og viser verden sin intensjon om å bli den nye “kongen” av sektoren, og venter på å se hva som blir Apples neste trekk med sin nye iPad Air. Og nå er det Googles tur.

Og er detNeste onsdag arrangeres utviklerkongressen for Google I / O 2014, der nye Android-produkter sannsynligvis vil bli avduket, så vel som ny programvare som kommer. Et av produktene som er i bassengene for presentasjon er Nexus 9.

Nexus-9-HTC-funksjoner

Andriod-politiet har klart å skaffe øse på enheten som kunne være kjent med navnet “Volantis” og ville bli produsert av HTC. Som vi ser på bildene, som spesifikasjonene sier, er enheten ganske tynn med bare 0,79 cm tykk. Konstruksjonen vil være aluminium og vil ha en vekt på 418 gram.

Funksjoner og tekniske spesifikasjoner for mulig Nexus 9

For øyeblikket er dette de kjente egenskapene til det som kan være neste Nexus 9 eller HTC Volantis:

  • 8,9-tommers skjerm med en oppløsning på 2048 x 1440 piksler (281 ppi).
  • NVIDIA Tegra K1 64-bit prosessor.
  • 2 GB RAM.
  • Kapasitet på 16 eller 32 GB internt minne.
  • 8 megapiksler OIS hovedkamera med blits og 3 megapiksler foran.
  • Aluminiums kropp.
  • Stereohøyttalere foran.
  • Tiltak på 22,63 x 15,19 x 0,79 cm.
  • Vekt på 418 gram for WiFi-modeller og 427 gram for modeller med LTE.

SONY DSC

Selv om noen sier at den nye Google-enheten kan bli avduket under Google I / O-hendelsen, andre rykter antyder at Nexus 9 ikke ville være til salgs før utgangen av året og vil derfor ikke bli offentliggjort under selskapets neste arrangement. I tillegg ville den nye Nexus 9 eller HTC Volantis ledsages av operativsystemet Android 5.0.

Informasjonen gjenspeiler også prisen på enheten, 399 dollar for 16 GB-modellen, $ 499 for 32 GB og $ 600 for modellen med LTE-tilkobling. Noen veldig interessante priser som vil være mellom Nexus 7 og Nexus 10.

Volantis-nexus-2-

For øyeblikket er det ikke flere detaljer om det nye nettbrettet, og det er heller ingen offisielle nyheter om det, så som de sier i Neowin, må du vente til konferansedagen for å se om ryktene endelig blir bekreftet. Hvis denne enheten endelig blir bekreftet av Google, hva synes du om den nye Nexus 9? Tror du det vil være konkurransedyktig?