contadores Skip to content

Nexus 9: Mulig utgivelsesdato og reservefiltrert

Den mulige lanseringsdatoen og reservasjonen av den nye Google Nexus 9 kunngjøres

Rapporter peker til den nye Nexus 9 bli presentert i løpet av neste uke sammen med den nyeste versjonen av Googles Android-operativsystem, og gutta på Bright Side of News, som var de første som fant bekreftelse på at NVIDIA vil levere sjetongene for HTC Nexus 9, Googles nettbrett, er tilbake med flere detaljer om utgivelsesdato og priser for nettbrettet som vi kunne se.

Den nye Nexus 9 sies å være tilgjengelig for forhåndsalg i løpet av neste 15. oktober i Google Play Store (samme dag som enheten skal avdukes) og så skal den lanseres 3. november i forskjellige butikker over hele USA. I følge noen rapporter, Google har inngått samarbeid med et større antall elektroniske butikker i løpet av dette nye året for det nye nettbrettet, slik at det er tilgjengelig for det største antallet forbrukere på markedet.

nexus-9-reservation-output

Startprisen for Nexus 9 bør være 399 dollar, ifølge innlegget, ettersom high-end Nexus tablett forventes å bli betydelig dyrere enn fjorårets Nexus 7. Det er sannsynligvis fordi kostnadene for en enhet som kun er WiFi er så mye billigere, og dette vil være i tråd med hva tidligere rapporter har antydet, selv om det fikses Priser for en LTE-versjon er ikke tilgjengelig for øyeblikket.

En ny enhet for å holde seg i kampen for nettbrettmarkedet

Noen tidligere rapporter har også indikert at Nexus 9 og Android Lsamt andre produkter for Android, slippes 15. oktober, men dette er noe som ennå ikke er bekreftet, siden Google ikke har tilbudt noen offisiell informasjon i denne forbindelse.

Merkelig nok vet vi det allerede Apple kunne presentere sin nye generasjon iPad også i neste grunntone som de vil tilby i løpet av denne uken for media, som vil finne sted på 16. oktober i Cupertino rådhus auditorium. Det er helt sikkert ikke tilfeldig at begge datoene er så nære, siden ingen av de to selskapene ønsker å miste et sekund for å publisere sine nye enheter.

nexus-9-reservasjon-avgang-2

Som med smarthones, nettbrettmarkedet blir stadig mer krevende og brukere leter etter et nettbrett som har et godt design, er kraftig og enkelt å bruke, noe som ikke er lett å oppnå. Som påpekt av BGR, må vi vente noen dager på å svare på spørsmål og vite om den nye Google Nexus 9 endelig vil bli presentert, og hvilke funksjoner den vil tilby brukere.

Og du, tror du at Google endelig vil avsløre sin nye Nexus 9 sammen med Android L? Diskuter din mening med oss ​​og ikke glem å dele denne artikkelen med vennene dine ved hjelp av knappene som er litt høyere. Takk skal du ha!