Nexus X kan endelig være navnet på Nexus 6

Det som skjer i det siste med de mulige navnene på den neste Nexus-smarttelefonen, vekker for mye oppmerksomhet, siden det ser ut til at annenhver dag ny innsats fra Google den har et annet navn.

Først ble Moto S sagt, deretter igjen Nexus 6 og nå Nexus X.

Den kontinuerlige debatten om navn kan ha mye med pålegg av de nye partnerne, Motorola, som er de som skal lage det nye apparatet.

Nexus X Det kan endelig være det virkelige navnet på Googles stjerneinnsats, bortsett fra endringer i siste øyeblikk vi vil ha tilgjengelige i oktober.

Det virkelig nysgjerrige er at de blir værende bare to måneder å lansere og vi diskuterer fortsatt hva hans virkelige navn vil være.

Suksessen til disse terminalene er fantastisk, og derfor kjemper de så mye for navnet sitt, siden Google ser ut til å ønske å fortsette å opprettholde nummer 6 fordi det er den de spiller, mens Moto, den nye produsenten, kanskje vil markere mer territorium med navnet til Nexus X som minner om Moto X.

Foreløpig er alt bare spekulasjoner, siden de fleste av oss fremdeles tror at det vil bli kalt Nexus 6.

Vi gleder oss alle til Googles flaggskip, som har blitt sagt basert på Moto S, så veldig like terminaler kunne komme ut.

Foreløpig er alt bare spekulasjoner men forhåpentligvis vil de gi oss sikker informasjon så snart som mulig, fordi de gjør oss svimmel.

¿Hvordan tror du at “Nexus 6” vil ende opp med å bli kalt? Blir det Moto S eller vil det være to forskjellige telefoner?