NFL Pro 2013, gratis spill tilgjengelig i Google Play Store

Hvis du liker Fotball eller bare leter du etter et nytt spill å legge til i samlingen din, NFL Pro 2013 det er et perfekt valg.

Laget av Gameloft, som i seg selv er forsikring av god kvalitet, inneholder spillet de offisielle lisensene til alle NFL-lag og har blitt betydelig forbedret både i spillbarhet som i grafikk som nå er mer realistiske. Et flott spill som for øyeblikket er gratis å laste ned fra Google Play Store.

NFL Pro 2013 android

Gameloft fortsett å satse på sikre verdier som sportsspill. Etter å ha blendet med den nye versjonen av Real Football, bringer selskapet oss en annen sportssimulator, denne gangen dedikert til amerikansk fotball. Er om NFL Pro 2013, og det er et av få mobilspill som bringer de offisielle lisensene til den beste fotballigaen i verden.

Den nye 2013-versjonen av NFL Pro gir betydelige forbedringer i begge spillbarhet, som har blitt mye mer realistisk, som i det egne grafikk av spillet, noe som er tydelig så snart du begynner å spille. Spillet har selvfølgelig funksjoner tutorials for nybegynnere, så du trenger ikke være fotballfan for å spille NFL Pro 2013, selv om du er det, må du ha dette spill.

Spillet er tilgjengelig for Last ned gratis fra Google Play Store. De er 553 megabyte ingenting mer og ingenting mindre, noe som også advarer oss siden spillet er ganske kraftig. Selv om nedlastingen er gratis, vil de uunngåelige kjøpene i appen være til stede gjennom hele spillet, for å prøve å overbevise oss om å kjøpe nye spillmodi og dermed presse enda mer underholdning.