contadores Skip to content

Nike + Running integreres i iOS 8 med Health for iPhone og iPad

Nike + Running app integreres nå med iOS 8 Health og legger til forbedringer

Nike + Running er et program som tar tid med oss ​​og Med den nye oppdateringen integrerer den appen med iOS 8 Health og legger til terrenghevingssporing.

Appen var allerede integrert med M7-prosessoren til iPhone 5s, selv om den ikke ga en god ytelse, benytter seg nå av Apples nye M8-bevegelsessprocessor.

Vi forteller deg alle detaljene om den nye oppdateringen av Nike + Running, du må bare fortsette å lese.

Forbedringer av Nike + løping

Det er ingen tvil om at Nike + Running har mye å gjøre med Tim Cook. Apple-administrerende direktør har hatt en rådgiverposisjon i selskapet i ganske lang tid og var den første som viste en app som integrert med iPhone 5s bevegelsessprocessor, kanskje på grunn av dette.

nike-running-ios-8-apple-health-3

Nike + Running er et gratis program tilgjengelig i App Store, som du kan spore dine karrierer med og samtidig hjelpe deg med å oppnå og overgå dine mål. Det har ikke noe å si om du er en veteran eller en nybegynner, med appen får du målingen og motivasjonen du trenger for å overvinne merkene dine.

Med den siste oppdateringen, versjon 4.6, blir Health-funksjonen lagt til, noe som gir deg muligheten til å levere enda mer detaljert informasjon om din karriere. I tillegg tilfører du også terrenghevingssporing, som krever Apples forbedrede M8-bevegelseskoprocessor, funnet på iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 og iPad Mini 3-enheter.

På den annen side har designet også blitt forbedret, med en ny hurtigstartfunksjon for å spare tid ved lansering av applikasjonen. Du kan også skyve fingeren på skjermen for å kontrollere musikk, se statistikk og et kart i sanntid.

Nike + Kjører på video

Ingenting bedre enn å se en video av applikasjonen for å se alt den har å tilby.

Last ned Nike + Running for iPhone, iPad og iPod Touch

Fra den følgende knappen kan du laste ned Nike + Running-applikasjonen fra Apple Store gratis.

Husk at Apple måtte utsette applikasjonene som er kompatible med HealthKit etter utseendet på flere feil i den første versjonen av iOS 8. Det var ikke før iOS 8.0.2 at Apple begynte å godkjenne apper og oppdateringer kompatible med Helse. Det er flere kompatible med Helse for iPhone, iPad og iPad Mini.

Nike-kjører-iOS-8-eple-helse-2

Takket være den økte kraften til M8-bevegelsessprocessoren, får vi tillegg og forbedringer til Nike + Running-appen. Ikke overraskende når disse forbedringene andre Nike-apper som er tilgjengelige på iOS og integrere Apple Health med tiden, som vi har lært av iDownloadBlog.

Og du, bruker du vanligvis Nike + Running? Har du hatt en sjanse til å teste forbedringene som ble lagt til med den nye oppdateringen? I så fall, fortell oss om opplevelsen din i kommentarene.