Nintendo avduker to nye iPhone-spill

Nintendo lanserte sine første uker siden spill for iPhone, Miitomo, et gratis spill spill som fungerer som et sosialt nettverk med animerte avatarer. Selskapet introduserte også et nytt nytt spill som snart kommer til iOS og Android: Pokemon Go.

Miitomo

Faktisk har Nintendo allerede delt nye detaljer og bilder om Pokemon Go, og nå vet vi at det blir interessant augmented reality-spill, der spillere kan gå utenfor for å fange sin favoritt Pokémon og gå til “virtuelle” Pokémon Centers for å fylle på PokeBalls.

Både iOS- og Android-brukere har ventet i mange år Nintendos ankomst i mobilappbutikkerDet japanske selskapet planla imidlertid å komme ut i markedet etter freemium-modellen som har gitt slik suksess til andre titler som Clash of Clans, Candy Crash, Agar.io eller Dungeon Hunter.

Nintendo

Nintendo presenterer sine to neste spill for iPhone

Det er sannsynlig at Nintendo ikke lanserer markedet for øyeblikket spill med de mest populære karakterene på videospillkonsollene sine: Super Mario, Donkey Kong, Zelda … Kan du forestille deg hvordan et Mario Party ville være kult for iPhone og iPad? ?

Selv om Nintendo vil ta med to nye versjoner av eksisterende franchiser, har selskapet presentert hva som blir de to neste spillene for iPhone og Android smarttelefoner: Dyreovergang og Brann-emblem.

DyreovergangDyreovergang

Animal Crossing er tydeligvis ikke på samme nivå som spill som Super Mario, men det er et av Nintendos mest populære videospill. De to nye Nintendo-spillene blir presentert i oktober 2016, og muligens er kompatible med iPhone, iPad og iPod Touch.

Brann-emblemBrann-emblem

Få detaljer er kjent om de nye titlene, alt vi vet er at Nintendo delte det eksklusive via Twitter med tweeten vedlagt nedenfor.

Animal Crossing er et simuleringsspill for dyr der spillerne kontrollerer et sted befolket av humanoide dyr, dekorerer hus og hjelper til med å fullføre hver karakters oppgaver. På den andre siden, Fire Emblem er en mer tradisjonell RPG for de fleste “spillere”, så det vil være ganske interessant å se hvordan selskapet tilpasser det i sin mobilversjon.

Super mario verden

De fleste brukere er bekymret for at Nintendo kan ødelegge Nintendo DS-, NX- og Wii-spillene med kjøp i appen, og mange venter på ankomsten av mer spektakulære spill som Super Mario World, Yoshi’s Island, Mario Party, The Legend of Zelda eller Donkey Kong, og kanskje kan det skje, siden Nintendo kunngjorde 5 kamper for 2016.