Nintendo er tydelig: iPhone og Switch er deres beste konsoller

Neste juni Shuntaro Furukawa blir den neste presidenten i Nintendo, et av de mest prestisjefylte selskapene i verden, og med en enorm fremtid i en verden av videospill, selv om ikke utelukkende for spillkonsoller, men også for mobile enheter.

Og det er at den som blir den nye maksimale presidenten for det japanske selskapet, har uttrykt sitt ønsket om å vokse Nintendos virksomhet når det kommer til mobilspill. I 2017 klarte de å samle inn 355 millioner dollar, som forventes å skyrocket til 910 millioner dollar i 2018, takket være lanseringen av nye titler.

Selvfølgelig vil ikke Nintendo glemme den viktigste konsollen, Switch, som er et annet av hovedfokusene i virksomheten, men uten tvil markedet for mobilspill er i full gang, og de kommer til å dra nytte av det.

“Fra det jeg kan se, er smarttelefinspill de jeg vil utvide mest. Ideen om at noe vil dukke opp og transformere til noe stort, på samme måte som spillkonsoller, er den avgjørende grunnen til Nintendos virksomhet. “>

I 2018 får vi se lansering av nye titler, med nye partnere, etter det mer enn interessante samarbeidet med Niantic for lanseringen av Pokemon Go som satte Nintendo i markedet for mobilspill med stor suksess. Nå er det DeNA som er ansvarlig for lansering av titler som Mario Kart Tour.


Det kan interessere deg | De mest populære iPhone-appene, på Nintendo Switch

Også forhåpentligvis vil Nintendo ty til å lansere de flotte klassikerne for iPhone, og i noen tilfeller også for Android, for å øke sin mobile spillvirksomhet til 100 millioner dollar, noe den vil oppnå nesten med full sikkerhet.

Vil du at Nintendo skal lansere spill for mobile enheter med de mest kjente figurene som hovedpersoner?

Spor | MacRumors