Nintendo gjør oss til lange tenner med denne kunngjøringen om Super Mario Run

Den som uten tvil er årets mest etterlengtede spill: Super Mario Run for iPad og iPhone, har du en ny annonse. Og er at gutta fra Nintendo koser seg med nedtellingen og belønner tilhengere med doser Super Mario Run-dropper. Hvis de for noen dager siden tillot fansen å prøve Super Mario Run ganske enkelt ved å henvende seg til en hvilken som helst Apple Store, nå også De har gitt ut en utrolig annonse som du ikke kan gå glipp av.

I den to minutter lange annonsen ser vi flere mennesker løpe rundt på forskjellige steder over hele kloden, noe som gjør bevegelser som er typiske for verdens mest berømte rørlegger, og til slutt, vår elskede og ikoniske Mario som fører publikum til flagg. Et skikkelig blink for fans og nostalgi.

Dette Torsdag 15. desember blir Super Mario Run for iOS sluppet, hvorav vi allerede vet nok detaljer om kontrollene for berøringsenheter, spillmodus, kontroller og mye mer, ettersom vi har beskjeftiget disse månedene gjennom innlegget Alt du bør vite om Super Mario Run for iOS.

I det siste har det blitt gitt ut et par detaljer som har vekket kontrovers: Selv om du kan spille gratis, inneholder spillet kjøp i appen, så hvis du vil glede deg over alle nivåer og karakterer, må du foreta en engangsbetaling på 9,99 euro, en pris som har skapt blemmer når de anses som dyre for et spill orientert mot iPad og iPhone.

Super Mario Run iPad

På samme måte har det også stukket av at det er spill den tilkoblet på internett til enhver tid, et knep som teoretisk er designet for å dempe piratkopiering som forutsigelig vil komme over dem så snart de bestemmer seg for å utvide til Android, men som har opprørt brukere, spesielt for hva datahastighetene våre vil lide.

Fire dager før lanseringen av Super Mario Run for iPad og iPhone, Vil du være i stand til å bære dem, eller vil du også prøve å kjøpe dem?