contadores Saltar al contenido

Nintendo har allerede tjent en milliard dollar med sine spill for mobile enheter

nintendo mario kart

Nintendo har visst hvordan de skal settes godt sammen med tilpasningen av klassikerne til mobile plattformer. Selskapet har allerede generert mer enn 1 milliard dollar i kjøp fra Apple App Store og Google Play Store, i følge data fra Sensor Tower.

En annen av de mest interessante dataene indikerer at Nintendos mobilrepertoar, bestående av 6 spill, har nådd totalt 452 millioner nedlastinger Verdensomspennende.

Men merkelig nok har Super Mario Run og Mario Kart Tour ikke vært spillene som har gitt mest inntekt. De fleste av Nintendos overskudd kommer fra strategien RPG-tittelen Fire Emblem Heroes, til 656 millioner dollar.

Det kan interessere deg | De beste RPG-spillene for iPhone og iPad

Nintendos inntekter i App Store og Play Store

I tillegg til Fire Emblem Heroes, er de to andre spillene som har bidratt mest penger til det japanske selskapet Animal Crossing: Pocket Camp, med 12% av alle forbrukerkjøp; og Dragalia Lost, med 11%.

Som vi nevnte tidligere har Super Mario Run og Mario Kart Tour ikke gitt så mye inntekter, med henholdsvis 8% og 7%.

I den følgende grafen kan du se på inntektene i millioner av dollar i hvert av Nintendo mobilspill:

sph nintendo

Som det ikke kunne være annet, har landet der Nintendo har hatt mest suksess vært i Japan. Den asiatiske regionen har generert 581 millioner dollar, og utgjorde 54% av de totale inntektene i kategorien for mobilspill.

Når det gjelder nivået av nedlastinger, nådde Super Mario Run 244 millioner nedlastinger, mens Mario Kart Tour er lastet ned av 147 millioner brukere i App Store og Play Store. Fire Emblem Heroes, spillet som har generert mest penger, har bare klart 4% av nedlastningene.