contadores Skip to content

Nintendo lanserer Wii U, den første konsollen med et innebygd nettbrett

Om kort tid vil Nintendo lansere sin nye konsoll til markedet. Wii U er rett rundt hjørnet, og vi vet ikke nøyaktig hva som vil skje med denne nye versjonen av konsollen. I det siste klarte Nintendo å selge mange enheter av konsollen sin, og være den mest solgte ved flere anledninger.

Nintendo lanserer den første konsollen med et integrert nettbrett

I alle fall ble konsollen i de fleste tilfeller glemt kort tid etter og på ingen tid “blendet” vanlige spillere og fans av online spill.

Nå har Nintendo lagt til en egen iPad som kontroller på Nintendo Wii U, HD-grafikk og kanskje bedre online tjenester, slik at konsollen kunne lykkes på en annen måte, ha en helt annen suksess.

For øyeblikket er de første inntrykkene som konsollen forårsaker, av de mest varierte. Nettbrettet til Nintendo Wii U er noen ganger et speil, andre ganger en annen skjerm, men det er alltid en resistiv berøringsskjerm, som den som ble brukt av mobiltelefoner før 2007. Komplisert til å bruke og forstå. Uten tvil virker beslutningen om å inkludere en skjerm av denne typen i det minste tvilsom.

For øyeblikket har Nintendo ikke ønsket å ta de flotte titlene (som Mario-spill) til andre plattformer som iOS. De har selvfølgelig rett, men det ser ut til at Wii U ikke vil være et alternativ som “spillere“De søker og tar i betraktning at neste Xbox og PlayStation er rett rundt hjørnet, og at enheter som iPhone eller iPad invaderer TVer takket være AirPlay, det ser ut til at de tar for stor risiko for å gå tom for bare markedsandeler.

Hva vil skje med Nintendo Wii U når den først er tilgjengelig?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iMore