Nintendo Myitomo genererer $ 280 000 per uke

Miitomo, det første mobilspillet utviklet av Nintendo, ankom App Store i midten av mars. Vel, knapt en måned har gått siden de ankom app-butikkene og genererer allerede en inntekt på $ 280 000 ukentlig.

Det var ingen tvil om at det var mange brukere som virkelig ønsket de første Nintendo-spillene som skulle treffe mobile enheter, du må bare se den gode mottakelsen som Miitomo har hatt. Og det er ikke et spill med Donkey Kong eller Super Mario, men det har ikke vært et hinder for å bli en suksess.

Nintendo Miitomo genererer ukentlig $ 280 000 dollar.

I følge de siste estimatene Nintendos sosiale app skaffer ikke mindre enn 280 000 dollar hver uke. Et tall som fortsatt er overraskende, til tross for at det allerede var forventet at den første Nintendo-mobilappen ville være ganske populær, og det var derfor beslutningen fra det japanske selskapet om ikke å lage spill var ganske forvirrende. for iOS og Android så langt.

Miitomo, Nintendo-appen som forårsaker en sensasjon blant brukerne

SurveyMonkey estimerer det det er i dag over 4 millioner mennesker som bruker Miitomo-appen minst en gang i måneden. Det må imidlertid ikke glemmes at denne applikasjonen er veldig nylig på mobile enheter, siden den først ankom Japan og to uker senere ble tilgjengeligheten utvidet til applikasjonsbutikker i USA og Europa.

Tilsynelatende, Miitomo hadde rundt 2,6 millioner nedlastinger i løpet av den siste uken alene, å være to tredjedeler av dem som kommer fra iOS og resten fra Android. I gjennomsnitt ble Nintendos Miitomo lastet ned 370 000 ganger hver dag.

Nintendo Miitomo genererer ukentlig $ 280 000 dollar.

Miitomo-appen er gratis å laste ned, men så har du kjøp in-app slik at brukere som ønsker det, kan få flere ting. I følge studien utført av SurveyMonkey, Miitomo integrerte kjøp genererer en inntekt på $ 40 000 per dag mellom iOS og Android, eller hva er det samme, 280 000 dollar i uken.

Som gutta på CultofAndroid sier: Selv om dette tallet er ganske stort, er sannheten at det ligger godt under andre vellykkede titler som Clash of Clans.. SurveyMonkey kommenterer imidlertid at figuren er ganske imponerende med tanke på at det er et mer tilfeldig spill, og at det bare landet for bare noen uker siden i appbutikkene.

Vil de neste titlene utgitt av Nintendo for mobile enheter ha samme suksess, eller er det nyheten til Miitomo?