Nintendo slipper Dragalia Lost på iOS for iPhone og iPad i september

Nintendo har hatt stor suksess i det mobile spillmarkedet med sine populære Pokémon GO og Super Mario Run-spill. Og nå har det japanske selskapet tenkt å lykkes igjen i App Store med lanseringen av Dragalia Lost, en RPG som vil lande på iOS dagen 27. september og at den vil være kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Dragalia Lost-spillet er utviklet i samarbeid med firmaet CygamesDu kan se hvordan denne RPG for iPhone og iPad vil være i følgende trailer:

Dragalia Losts forestående ankomst på iOS antyder at Apple kan tilby en forhåndsvisning av gameplayet deres på de nye enhetene som ble presentert i september-hovednotatet. Det har allerede skjedd ved flere anledninger, som i tilfelle Super Mario Run, av hånden til Shigeru Miyamoto selv. Men dette er ren gjetning.

Det kan interessere deg | Nintendo vil fortsette å markedsføre enkeltbetalingsspill før det er gratis å spille

Dragalia Lost ankommer iOS 27. september og er nå tilgjengelig for reservasjon i USA

Dragalia Lost er et action-RPG-spill der spillerne vil kunne glede seg over et bredt spekter av 3d verden, kamp i sanntid og spenningsfylte kamper med forskjellige skapninger.

Først, Dragalia Lost vil være tilgjengelig på iOS App Store fra 27. september i USA, Hong Kong, Japan, Macao og Taiwan. Det er imidlertid fortsatt ingen utgivelsesdato i Europa og andre regioner. Nintendo holder en Direct-konferanse i dag for å tilby flere detaljer om denne tittelen.

Imidlertid kan Dragalia Lost nå forhåndsbestilles i USAs App Store. I følge beskrivelsen har spillet dubbing av opptil 60 karakterer, som hver vil ha sine spesielle evner og til og med noen av dem vil kunne forvandle seg til en fryktinngytende drage.

Spillet vil være helt umotivert, men du vil ha flere kjøp i appen.