Nintendos brannemblem kommer til mobil i februar

Nintendo ser ut til å ha funnet det i mobilmarkedet en flott gullgruve å eksplodereOg det er at alliansen deres med utvikleren av mobilapper DeNA gir dem store fordeler, først med Miitomo, deretter med Super Mario Run, og nå med denne nye tittelen.

Fra Japan kommer Fire Emblem: Heroes.

Den store mengden immateriell eiendom til det japanske selskapet, og det er like stor anerkjennelse, gjør at de kan dra nytte av land inntil nesten et år siden var ukjent.

I dag får vi presentert et helt annet spill, basert på den episke sagaen utviklet av Intelligent Systems, Brannemblem.

Fire Emblem: Heroes, en RPG med klassiske airs forberedt for den mest moderne smarttelefonen

Capture of Fire Emblem: Heroes

18. januar ble dette nye mobilspillet utviklet av Nintendo og DeNA offisielt presentert i et av de spesielle Nintendo Direct-programmene dedikert til sagaen. Fire Emblem: Heroes bringer mekanikken til turnbaserte rollespill til iOS og Android ledsaget av en estetikk som ikke vil forlate noen likegyldige.

For å nevne noen av detaljene om utviklingen av spillet og spektakulær kunst Fra det jobbet forskjellige illustratører med tegningene til hver av heltene som er tilgjengelige i spillet, og det må sies at de ser veldig bra ut.

Internasjonal tilgjengelighet i februar

Fire Emblem: Heroes vil treffe store mobilplattformer, inkludert iOS, 2.

februar, og vil være fra gratis nedlastingSelv om det vil ha mikrobetalinger i noen situasjoner av spillet, for eksempel når du bruker innkallinger.

I tillegg kan mine Nintendo-brukere få det rare poenget på denne siden, hvor du også kan stemme på heltene som kommer i spillet.

Nå er det på tide at Nintendo bevise en gang for alle at det også kan lage flotte mobilspill, ikke bare forsøk som Super Mario Run. Vil den tredje være den gode?

Tabla de contenidos