iPad Mini 2 netthinne, iOS sikkerhetsfeil, iPhone minikamera og mer

Noen bilder av den mulige baksiden av iPad 5 i sølvfarge er lekket

Utformingen av den neste iPad 5 har lenge antatt å trekke på designlinjene til iPad Mini. Dette er helt logisk, ettersom Apple på denne måten ville forene designen til alle iOS-enhetene sine, noe som selskapet elsker, og som vil hjelpe det med å gi en viss “konsistens”Til produktene deres.

Gjennom dette året har vi sett flere lekkasjer av det som skulle være en svart iPad 5-sak. Disse lekkasjene viste tydelig a design inspirert av iPad Mini.

ipad-5-bak

Nå har det dukket opp noen bilder som ifølge mediet som har publisert dem, tilsvarer baksiden av en hvit iPad 5Selv om de på bildene har fokusert mer på å vise den interne delen av saken enn den delen som vi virkelig vil se når vi har enheten i hånden.

De lekkede bildene viser hva som kan være bakdekselet til iPad 5 i grått for den hvite versjonen av nettbrettet.

Uansett lar disse bildene oss få en ide om hvordan enheten vil se ut, og hvis bildene virkelig er ekte, kan vi få en ganske grov idé og vi har en følelse av at de kan være ekte eller i det minste høre til en ganske avansert prototype av prosjektet.

ipad-5-lateral

Saken er sølvfarget og skal passe til en hvit front, akkurat som den gjør på den nåværende iPad Mini.

Bildet lar oss også se at den mulige iPad 5 vil montere et stereohøyttalersystem, siden du kan se sporene på begge sider av lynkontakten i bunnen.

Han generell enhetsstørrelse ser ut som den vil krympe sammenlignet med dagens modell. Selvfølgelig er det forventet at skjermen vil fortsette å være i samme størrelse (9,7 tommer), så kantene rundt den vil sannsynligvis være mindre, noe som det har vært ryktet om i lang tid.

ipad-5-inferior

Selv om det ikke sees særlig godt på fotografiene, er Apple-logoen på baksiden også sølv og ikke svart som det ser ut på bildet, siden den delen tilsvarer baksiden av logoen (som ville være skjult i innsiden av enheten), så vel som fra Macrumors.

Ventetiden blir for lang. Det er snart et år siden Apple sist oppdaterte nettbrettene, og vi gleder oss allerede til å se hva selskapet er i stand til å gjøre med de nye modellene. Hva forventer du av dem?