contadores Skip to content

Noen brukere av 10,5 ″ iPad Pro opplever uventede omstarter etter de siste oppdateringene

ipad pro 2020

Mange iPad Pro-brukere rapporterer om et alvorlig problem forårsaket av Apples siste oppdatering. Tablettene ser ut til å starte på nytt uten stopp.

Dette problemet har kommet etter oppdateringer til iPadOS 13.4.1 og iPadOS 13.5.

Det kan interessere deg | Apple trenger mer iPad og har bedt LG lage flere skjermer

Apple er klar over problemet og vil gi ut en oppdatering for å rette det.

En urovekkende mengde innlegg på nettstedet Apple Support avslører at den 10,5-tommers iPad Pro blir rammet av en veldig alvorlig feil. Brukere rapporterer om et problem som forårsaker nettbrettet start på nytt etter kort tid etter at du har slått pånoen ganger bare sekunder senere.

Faktisk uttalte en bruker 7. mai at deres 10,5-tommers iPad Pro ville starte på nytt 30 til 45 sekunder etter innlogging. “Selv om det ikke er noe program som kjører.” I hans ord startet dette problemet rett etter at han installerte iPadOS 13.4.1-oppdateringen.

Flere meldinger bekrefter og bekrefter problemet med “konstant omstart” etter installasjonen av oppdateringen fra iPadOS 13.3.1 til iPadOS 13.4.1. Det er til og med en bruker som hevder at problemet også har påvirket deres 11-tommers iPad Pro.

Hvis terminalen din er blitt berørt av dette problemet, må du utføre en tvungen omstart av den. For å gjøre dette, kjør prosessen ved å trykke og slippe knappen for å øke volumet, trykke og slippe knappen for å redusere volumet og holde av / på-knappen i 10 sekunder.

Sannheten er at dette er et virkelig bekymringsfullt problem for Apple. Se for deg at du som forbruker kjøper en enhet for nesten 1 000 euro, og du blir værende en hel måned uten å kunne bruke den. Og til hvilken tid! La oss håpe Apple tar grep i saken og slipper en oppdatering så snart som mulig for å rette den.