Noen designere og utviklere sier om iOS 7

iOS 7 nærmer seg. Alle mediene, og til og med Tim Cook selv, har katalogisert Apples nye mobile operativsystem som den største endringen siden den originale iPhone, som ble utgitt i 2007.

I iOS 7 har Apple forbedret det vi allerede er vant til å se i tidligere versjoner av operativsystemet, og i tillegg introduserer nye funksjoner, et friskere og mer moderne brukergrensesnitt og selvfølgelig nye redesignede ikoner.

Designer Jeremy Olson tilbyr sin mening om iOS 7

Mange mennesker har kommentert designet til iOS 7, fra utviklere til teknologieksperter. I dag gir vi deg en mening fra en kjent designer. Det handler om Jeremy Olson fra Tapity, som har bestemt seg for å teste betaen i en uke før hun avgir en mening.

Etter en uke med testing, mener Olson det iOS 7 er ganske fin, selv om noen områder trenger forbedring og forbedre på noen måter. Jeg overlater deg hva Olson har sagt om beta-systemet:

Til tross for min første frykt, må jeg tilstå at jeg liker å bruke iOS 7 mye mer på daglig basis. Jeg har fremdeles noen klager på forskjellige visuelle designalternativer, men husker at Apple bare har jobbet med det i noen måneder. Det er sprøtt. Jeg mener, det tar oss mer enn et år å lage en enkelt applikasjon, forestille deg et helt operativsystem.

Jeg har snakket med flere fra Apple, og de har fortalt meg at de forstår at operativsystemet ennå ikke er ferdig, og at kommentarene fra designere og utviklere er veldig nyttige. iOS 7 kan bare forbedre seg. ”

Olson har også uttalt at Apple-folket som snakket med ham, kommenterte at applikasjonene som omfatter den nye designestetikken til iOS 7 “Ville ha en fordel fremfor applikasjoner som ikke gjorde det”.

ios-7

Olson er ikke den eneste som har gitt sin visjon på iOS 7. Marco Arment skrev dagen etter kunngjøringen om det nye systemet:

“Apple har satt iOS i brann. Alt er i ferd med endring. De med minst å tape har mye å tjene, for i høst vil hundrevis av millioner mennesker begynne å kreve applikasjoner for en plattform med millioner av brukere. Hvis du er en av få som utelukkende retter seg mot iOS 7, vil applikasjonen din se bedre ut, fungere bedre og være raskere og billigere å utvikle enn de fleste konkurrerende applikasjoner. “

Mens de kommenterer Tuaw, er Olsons artikkel ganske omfattende. I den analyserer han også, i likhet med Arment, mange av utfordringene og mulighetene som utviklerne vil ha for å fokusere applikasjonene sine på det nye mobile operativsystemet på blokken.

Det er tydelig at iOS 7 har vært og vil være en stor revolusjon. Forhåpentligvis kan Apple polere den og gjøre den perfekt for lansering. Har du prøvd iOS 7 Beta? Hva tror du?.