contadores Skip to content

Noen iOS 11-brukere har ikke tilgang til App Store eller Apple Music

Vi ser ikke en god uke for iOS, i hvert fall når det gjelder feil. Tidligere i uken dukket FaceTime-feilen opp som gjorde at du kunne sone for kontaktene dine, da fikk vi vite at en gruppe brukere offisielt hadde klaget til Apple at blitsen til iPhone-en deres slått på av seg selv, og nå ser det ut til at det er problemer med tilgang til visse Apple-tjenester i iOS 11.

Denne serien med feil dukket opp i går og fortsetter fortsatt å vises hos mange brukere. Med en omvisning på reddit eller Twitter kan du møte flere eiere av en iPhone klager over ikke å ha tilgang til App Store eller Apple Music. Problemet er at de finnes i versjoner av iOS 11.

iOS 11 kan gi problemer

Det første du vil spørre deg selv er iOS 11? Ja noen brukere har ennå ikke bestemt meg for å oppdatere til iOS 12. Enten fordi de frykter en eller annen type feil, eller fordi de liker jailbreak. Offisielt, ifølge Apple-tall, er det mer enn 75% av enhetene oppdatert til iOS 12.

Imidlertid nesten det resterende totalt har iOS 11 installert på din iPhone eller iPad, og 25% av de 1400 millioner enhetene som Apple har anerkjent å ha eiendeler, er mye.

Det er ikke klart hva som skjer, men det er det et stort antall brukere som ikke har tilgang til grunnleggende Apple-tjenester som App Store eller Apple Music. Vi vet ikke om det er en spesifikk feil eller en måte å “tvinge” disse brukerne til å oppdatere.

Mange av disse brukerne forholder det til jailbreak siden Et verktøy som kan gjøre det til hvilken som helst versjon av iOS 11 har nettopp dukket opp og også en annen som fengsler en slags enheter med iOS 12. Noen har klart å løse feilen ved å utsette datoen til et døgn før 29. januar 2019, men andre har ikke fungert.

Feilen berører imidlertid ikke alle brukere av iOS 11 eller alle versjoner Apple virker rolig. I tilfelle noen kommer med feilen, er løsningen enkel: oppdater til iOS 12.