contadores Skip to content

Noen iPad Mini Retina lider av skjermproblemer

Mens de som bestilte den nye iPad Mini Retina via Apple Store Online, fremdeles venter på levering fra Apple, gleder brukere som personlig kontaktet en fysisk Apple Store allerede den nye enheten og dele førsteinntrykk om ham.

Det er heller ikke rart å begynne å lytte til de første rapportene om problemer fra noen brukere, og selvfølgelig ligger forekomsten på skjermen. Hvis vi allerede hadde hatt problemer med lette lekkasjer og gulaktige skjermer i tidligere generasjoner av Apple-nettbrettet, ser det ut til at nå er det bildebeholdning (ghosting) som påvirker noen modeller.

ipad-mini-retina-retencion-imagen

Noen brukere av den nye iPad Mini Retina rapporterer om problemer med å opprettholde bilder

Det ser ut til at en liten gruppe iPad Mini Retina har vært mangelfulle, og dette vil manifestere seg i problemer med å opprettholde bilder. For de som ikke vet hva dette problemet er, ligger det hovedsakelig i vise bilder på enhetsskjermen i opptil flere sekunder.

Dette problemet er imidlertid ikke nytt i et Apple-produkt, tilfeldigvis presenterte 15-tommers MacBook Pro med retina-skjerm også det samme symptomet i visse enheter. Diffusoren av problemet, Marco Arment, har laget en testside tilgjengelig fra hvilken som helst nettleser, for å gjøre det Sjekk om vår iPad Mini Retina lider av det samme problemet.

ipad-mini-retina

Ideen er veldig enkel: siden går vekslende mellom en helt grå og en rutete bakgrunn som om det var et sjakkbrett. Målet er å etterlate et svakt spor etter den rutete bakgrunnen på flyet, som etter noen minutter vil forsvinne helt. Hvis vi derimot ikke har problemet, vil fingeravtrykket ikke vises på noe tidspunkt.

Problemet kan være forårsaket av de forskjellige produsentene som skjermene kommer fra

Hvis du har en ny iPad Mini Retina og ønsker å komme ut av tvil for å sjekke at enheten din er i perfekt stand, må du bare gå inn på neste side fra nettleseren på nettbrettet og sjekke om problemet påvirker deg. Som du ser på bildet, vil det ikke være for vanskelig å finne ut av det.

page-frame-arment

Mens de kommenterer i Appadvice, har Marco Arment forklart at problemet kan være forårsaket av de forskjellige produsentene som er involvert i produksjonen av skjermene til iPad Mini Retina. Så hvis du presenterer problemet, ikke nøl med, gå umiddelbart til en Apple Store for å kreve endringen for en enhet i god stand.

Har du allerede den nye iPad Mini Retina? Lider du av dette problemet?