Noen iPhone 5S lider av batteriproblemer

Batteriproblemer i noen iPhone 5S, Apple planlegger å erstatte dem

Hvis du kjøpte en Iphone 5s og du tror at du har batteriproblemer, det er ikke det at du er for nøye paranoid. Og det ser ut til at i følge New York Times har noen enheter av denne Apple-modellen et produksjonsproblem som påvirker autonomien levert av batteriet. I tillegg til denne reduksjonen i batterilevetid, påvirker denne feilen også tiden det tar før terminalen blir fulladet.

Selv om denne fiaskoen, hvis du føler deg påvirket av den, kan være desperat med det første, bør du være rolig. Det ser ut til at Apple kommer til å erstatte alle terminalene som er berørt av denne produksjonsfeilen, ifølge en talsperson for Cupertino-selskapet, Teresa Brewer. Selv om Apple ikke har snakket på noe tidspunkt om antall enheter som er berørt av denne feilen, anslås det at det kan være i størrelsesorden tusenvis av Iphone 5s.

For at du skal sjekke, sI følge produsenten er batteriet i Iphone 5s og iPhone 5c gir en autonomi på 250 timers standby-tid, 10 timer 3G-prat, 10 timers videoavspilling og 40 timers lyd. Alt annet enn å nærme seg disse tallene gjør det mottakelig for å bli påvirket av den oppdagede feilen.