Saltar al contenido

Noen kjente designere kritiserer visse aspekter ved iOS 7 Design

Apple har forårsaket avslag fra mange designere med iOS 7

Evolusjonen av iOS hadde alltid antatt at en enkel evolusjon. Under disse evolusjonene ble funksjonaliteter, forbedringer og løsninger på problemer med tidligere versjoner alltid lagt til. Imidlertid, allerede med iOS 6 ble det bedt om en liten redesign, siden det visuelle utseendet begynte å bli foreldet. iOS 7 brakte den store endringen i design som mange av oss ba om og noen nye funksjoner som syntes å være nødvendige, for eksempel Kontrollsenteret.

multitasking-ios-7

Fra begynnelsen har mange vært stemmene som har klaget på utformingen av iOS 7. Mange beskrev skriften som ble brukt, kalt Helvetica, som for enkel, andre snakket om ikoner som de for Game Center eller Påminnelser. Faktisk er mange designere blitt spurt om dette nye flate designet installert av Jonathan Ive og teamet hans, noe som ikke skjer med andre plattformer. Noen av disse designerne var:

  • Dave Palmer, som uttalte at: “Apple har klart å forene sin minimalistiske design med et grensesnitt i henhold til konseptet
  • Demelza Rafferty med følgende uttalelse: “eliminering av volumet i ikonene og tilsetning av farger er veldig positive, men tynnheten i typografien kan være ubehagelig å lese ”.
  • Darren Scott som beskrev redesignen som “skuff“Han la til at”Apple har alltid stått frem for å være i forkant med design, men det ser ut til at denne endringen bare har blitt gjort ved å endre, uten et reelt fundament bak “.

ios-7 hjemmeskjerm

Det kan være som vi kan se at arbeidet til Cupertino oppfyller et markedsføringsmaksimalt, produktet ditt må kommenteres. Uten tvil, iOS 7 har blitt sterkt kommentert av alle, det gjorde ikke noe om du visste noe om design eller ikke. Denne gangen har det vært professoren i grafisk design ved Columbia, David Yun, som har kritisert Apples valg for det nye operativsystemet. Denne designeren liker renheten i designet sett i applikasjoner som Notes eller Compass, som han legger til at “Unngå at den ser gammel ut med et fint og nyttig design som ser ut som en Braun-klokke

Apple har mistet identiteten sin med det nye designet

Det er praktisk talt slutten på ros for Apples designteam, ettersom det følgende i utgangspunktet er kritisk. Professor Yaun kommenterer at “Valg av design er uoverensstemmelser. Mens kalenderdesignet for eksempel er minimalistisk og moderne, får jeg innstillinger til å tenke at designeren var på ferie den dagen Han har også kritikkord for Kiosk-ikonet: “fungerer mer som en liten illustrasjon enn et ikon

ios-7-ipad-mini-iphone

Noe som Flere designere er enige om at tapet av identitet med iOS 7. Dette gjenspeiles i Yuns uttalelser om Macgasm, “problemet er at mens de har eliminert skeumorfismo, har de ikke erstattet det med et designperspektiv som forteller oss at det er fra Apple. Et grensesnitt som ikke lett forveksles med Google mangler.

Når det gjelder disse utsagnene, på personlig basis, må jeg si at Apples eget design også har den nye iOS. Problemet er at vi bare har sett det kontinuerlig i noen måneder, og med de forrige versjonene hadde vi eksistert i 4 år. Utvilsomt med tiden som perspektiv, vil vi se at Apple har gjort en god jobb med iOS 7.

Og du? Hva synes du om den nye designen til iOS 7?