contadores Skip to content

Noen ledetråder om mulige utgivelsesdatoer for iPad Air 2 (iPad 6) og iPad Mini 3

Vi begynner å se de første ryktene om iPad Air 2 og iPad Mini 3

Spekulasjoner rundt Apple-enheter fortsetter å dukke opp. Noen måneder etter lanseringen, hvis sannsynlige dato anslås å være en gang neste høst, er vi nedsenket i ryktene om iPhone 6.

Men, det gjør ikke noe, forventningene deres er så høye at vi med det minste tegn på sannhet er interessert i nyhetene de kan bringe. Endringer i design, nye teknologier eller noe annet som gir oss en pekepinn på hvordan de vil være.

rykter-datoer-ipad-luft-2-mini-3-1

Det ser ut til at det nå skulle være tur til etterfølgerne av iPad Air og Mini Retina. Ryktene om mulig Air 2 og Mini 3 begynner å bli hyppigere, spesielt relatert til utgivelsesdatoene.

Selv om de i Cupertino ikke har noen detaljert plan kan du følge trenden med de siste utgivelsene dine. Hvis vi legger igjen de tre første utgivelsene av de store nettbrettene som skjedde om våren, har de to siste skjedd i høst, både iPad 4 og iPad Air.

rykter-datoer-ipad-air-to-mini-3-2

Det samme har skjedd med Mini-nettbrettene, som ble introdusert på samme tid som deres eldre søstre. Mini sammen med iPad 4 og iPad Mini netthinne sammen med luften. Derfor ville det ikke være rart å tenke på høsten som datoen for presentasjonen av nye produkter, i tillegg vil det være et års forskjell med de forrige.

Apples trend skulle fortelle oss at det ville komme et nytt produkt innen utgangen av året

Når det er sagt, skal det heller ikke glemmes at Apple også har lansert “utdaterte” produkter som skjedde med iPad 4, med syv måneder fra forgjengeren iPad 3. Så, det vil heller ikke overraske at Apple kunne utsette datoene og få dem til å falle sammen med en spesiell begivenhet i 2015.

rykter-datoer-ipad-luft-2-mini-3-3

Hvis vi glemmer trenden, kunne vi høre på en nylig utgitt rapport av den anerkjente analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities, der han forventer at neste generasjon iPad Air vises senere i år, utsatt den ryktede PRO til neste år.

Kuo snakket også om små nettbrett:

“Apple vil fokusere ressursene sine på disse tre produktene (iPad Air 2, PRO og iWatch), noe som vil påvirke utviklingen av iPad Mini 3. Så jeg tror at mulighetene for å lansere en Mini 3 for andre halvår av 2014 er knappe. ”

rykter-datoer-ipad-luft-2-mini-3-4

Og han konkluderte med å forutsi:

“Uten iPad Mini 3 og med en forsinket utvikling for iPad PRO, kan vi si at det eneste nye Apple-produktet for slutten av året vil være Air 2.”

Vi må fortsatt vente litt tid og ivareta enhver indikasjon som kan oppstå. En av dem, som våre kolleger på IBTimes forteller, ville være prisfallet på nåværende modeller. En stor amerikansk butikkjede ville vært den første som viste oss veien.

Tror du Apple vil introdusere noen nye enheter før årets slutt?