contadores Skip to content

Noen nyheter fra iOS 8 som har gått upåaktet hen på WWDC14

Alt som iOS 8 tilbyr oss og gikk upåaktet hen i WWDC14 keynote

Under Keynote 2. juni avduket Apple den nye iOS 8, en forbedret versjon på mange måter som lover nye og bedre muligheter for utviklere takket være de mer enn 4000 nye API-ene som ble introdusert. Takket være dem er vi sikre på at vi alle kan dra nytte av noen aspekter.

For tiden har utviklere muligheten til å laste ned iOS 8 i beta, som Apple ga ut øyeblikk etter å ha blitt presentert i hovednotatet, noe som tillater polering av detaljer, korrigering av feil og i tillegg utviklere som oppdaterte applikasjonene sine for å være kompatible med det nye systemet.

nyheter-ios-8-2

Under konferansen på Moscone West Center ble de viktigste nyhetene brakt av den nye iOS 8 presentert, men også andre små detaljer som ikke var så navngitte, var like viktige. Derfor I dag ønsker vi å gjennomgå disse detaljene slik at du ikke går glipp av noen av dem.

Ny iOS 8: nye og forbedrede funksjoner

Reisetidsvarsler

Sikkert, mange av Android-brukerne kjenner allerede denne funksjonen, siden de har vært i stand til å bruke den i lang tid. Nå Takket være iOS 8 kan vi vite hva som er beregnet tid vi har til å reise til et bestemt møtested eller sted. iOS 7 har en lignende funksjon, men den er ikke ferdig med å fungere som vi alle ønsker. Sikkert denne funksjonen vil bli mye brukt på iPhone med iOS 8.

Noen nyheter med samtaler fra vår iPhone

nyheter-ios-8-3

Det er ikke en nyhet å ringe over Internett for de av oss som har iOS 7 mellom Apple-enheter gjennom FaceTime, Skype, Line, etc., men denne gangen den nye iOS 8 lar oss ringe via WiFi, som er en funksjon som noen operatører tillater å bruke, og som lar oss ringe andre enheter selv om de ikke er Apple.

En annen nyhet når det gjelder samtaler har å gjøre med FaceTime, som nå inkluderer muligheten til å sette samtaler på vent, slik at du kan godta eller avvise et annet anrop mens du er i en samtale.

Vår iPhone kan nå redde livene våre i tilfelle medisinsk nødsituasjon

Et nytt verktøy kan komme godt med i tilfelle en ulykke, siden Apple har bestemt seg for å inkludere en måte å kontakte våre kjære takket være Health, som vil bli veldig godt mottatt. Og det er det at selv å ha telefonen låst, når du får tilgang til nødanrop Vi kan finne en knapp nederst til venstre som gir tilgang til vår medisinske fil.

første bilder-helse-3

Takket være dette vil de i en nødsituasjon kunne se hvem som er vår kontaktperson, vår blodgruppe, allergier og annen medisinsk informasjon.

Nå kan vi vite hvor mye batteri hver applikasjon bruker

Nå har Apple hatt “godheten” til å gi oss muligheten til å vite hvor mye batteri appene våre har brukt på det siste døgnet og de siste 7 dagene. Takket være dette vil vi være i stand til å iverksette tiltak i tilfelle batteriet går tomt raskere enn normalt.

Nye tilgjengelighetsfunksjoner

Uten tvil har Apple ikke glemt denne viktige delen og har inkludert noen forbedringer som er veldig interessante:

  • Nytt punkttastatur som gjør det mulig å skrive med de seks punktene i punktskriftalfabetet.
  • Ny stemme “Alex” som vil fortelle Guidet tilgang.
  • Tidsbegrensning i Guidet tilgang som vi kan avslutte via Touch ID.
  • Holder for flere enheter for hodetelefoner designet for iPhone.

Hva er nytt i de originale applikasjonene til iOS 8

Safari er forbedret

Privat surfing i Safari er forbedret ved å gjøre det mer praktisk ved å skille fanene som vi åpner i denne modusen fra de vanlige. I tillegg kan vi bestemme oss for å holde de private fanene åpne når vi avslutter på denne måten, gjemme oss fra resten til neste gang vi åpner privat surfing.

novedades-ios-8-4

En funksjon som har blitt utgitt og ikke ble kommunisert, lar brukerne forkaste mobilversjoner på nettet de besøker fra iOS-enheter. Dermed vil Safari vise nettet i sin tradisjonelle design og gi avkall på de tilpassede versjonene som noen ganger blir presentert.

Også de fra Cupertino har besluttet å inkludere DuckGo på listen over søkemotorer som vi kan bruke som standard med Safari. Denne søkemotoren er åpen kildekode og samler ikke inn eller deler vår personlige informasjon. Det blir verdsatt, ikke sant?

Tips: en ny applikasjon som vil gi råd om bruk av iOS

nyheter-ios-8-5

Jeg kan allerede se ikonet til en appa som heter Tips i et lekket skjermbilde av iOS 8 før presentasjonen. Etter at hovednotatet ble bekreftet, kan vi se at Apple ønsker å gi hjelp til de nyere brukerne gjennom en rekke triks og tips.

iBooks

iBooks er nå inkludert som standard i iOS 8 og inkluderer forbedringer som gruppert visning av bøker eller en nattmodus som vil aktiveres automatisk.

Et forbedret kamera takket være den nye originale applikasjonen

nyheter-ios-8-6

Nå kan vårt elskede kamera gjøre mye mer og bedre uten å installere tredjepartsapplikasjoner takket være forbedringer som den opprinnelige applikasjonen har gjennomgått i iOS 8:

  • Timer å ta fotografiene som vi kan konfigurere mellom 3 eller 10 sekunder.
  • Burst-modus øyeblikksbilde for å ta bilder raskere.
  • Nå har vi muligheten til å gjøre det panoramabilder fra iPad, noe som til nå ikke var mulig.
  • Vi har en ny kontroll for å justere eksponeringen manuelt.
  • Mulighet for tidsforfall gjennom en ny modus dedikert til den, som lar oss lage en video fra en serie fotografier tatt med korte tidsintervaller.

Notater-appen er oppdatert

Nå vil vi ha muligheten til å sette inn bilder i notatene og Tekstformatet er forbedret og kan inneholde fet skrift, kursiv og understreking. Selv om den ikke er eksklusiv for “notater” -appen, støtter diktasjonsfunksjonen nå 24 nye språk, inkludert russiske, portugisiske, brasilianske, thailandske, tyrkiske og indiske ordbøker.

Siri fortsetter å utvikle seg

novedades-ios-8-7

Vår virtuelle assistent mottar noen forbedringer som vi kan fremheve muligheten til å kjøpe iTunes-innhold, muligheten for å bli aktivert bare ved å si “Hey Siri”, og vi vil også ha muligheten til å gjøre Shazam gjennom Siri selv.

Maps

Kvaliteten på applikasjonen har forbedret seg betydelig og nå har det vektorkart og muligheten for å ha navigasjon i Kina, noe som til nå ikke hadde. Også vi kan glede oss over en guidet bytur med Flyover City Tours med antenne- og 3D-utsikt.

Den endelige versjonen av iOS 8 med alle disse nyhetene, og kanskje andre, kommer ikke før neste høst

Denne mengden nyheter gjør at den nye iOS 8 uten tvil blir den beste iOS av hittil. Selv om vi foreløpig må vente med å glede oss over det, for øyeblikket er det i beta for utviklere og den endelige versjonen ikke kommer før neste høst, sikkert ved siden av iPhone 6.

Hva tenker du om alle nyhetene som den nye iOS 8 tilbyr? Vil du installere det på enhetene dine? Fortell oss din mening.