contadores Skip to content

Noen tanker om den mulige Apple iPad Mini

Ipad mini?

Ryktene om en mulig iPad mini blir sterkere, og ryktet om det sannsynlige utseendet høsten av en 7,85-tommers modell har nådd veldig sterke medier som The Wall Street Journal eller Bloomberg. I denne artikkelen skal vi gjøre noen refleksjoner rundt den mulige iPad mini.

Etter all sannsynlighet vil to nye produkter bli presentert i grunntonen som Apple laget i oktober. En av dem vil være den etterlengtede iPhone 5, med dual core-prosessor (minimum), forbedret kamera, 4-tommers skjerm og en slankere design. Det andre produktet vi håper blir presentert er iPad mini.

Hvis vi følger ryktene som dukker opp, det virker klart at mini vil ha en 7,85-tommers skjerm og en pris som er attraktiv nok til å konkurrere med € 200 som Nexus 7. koster. Jeg tror ikke jeg har en netthinneskjerm, siden dette ville gjøre det veldig vanskelig for prisen på iPad mini å være konkurransedyktig.

En annen funksjon som den vil nesten helt sikkert bære er 19-pinners dock-kontakten som også vil bære iPhone 5. Det er veldig sannsynlig at dette er det nye standardformatet som Apple bruker i sine fremtidige enheter. Hvis iPad mini bruker denne nye kontakten, vil vi sikkert se en flytting av høyttalerne.

Unntatt denne informasjonen er det foreløpig veldig lite kjent om den nye iPad, særlig etter ordene fra Tim Cook på konferansen om økonomiske resultater for tredje kvartal, Apple har gjort det klart at det vil fortsette å prøve å lage et best mulig produkt, uten å neglisjere den økonomiske krisen som herjer verden.

Apple forbereder nesten helt sikkert en budsjett-iPad. De har alltid vært ledende innen teknologisk innovasjon, og alltid rettet mot et middels høyt utvalg av brukere, altså Tim Cooks selskap kan møte en endring i filosofien med lanseringen av mini. Dette kan sees på som en liten forandring hvis vi bare fokuserer på introduksjonen av et nytt produkt, men hvis vi ser på det innenfor historien til Apple, innser vi at det er første gang selskapet kan lage et økonomisk produkt med dårligere egenskaper for resten. av rekkevidden.

Det er en interessant operasjon, både for Apple og for forbrukere, og mer med tanke på dagens økonomiske situasjon, spesielt for europeiske kunder. Tilbyr et nettbrett til en overkommelig pris mange nye brukere kan komme til iPad. På den annen side ville de fra Cupertino komme inn i et marked som til nå ikke har berørt. Et marked som i dag okkuperes nesten utelukkende av Kindle Fire og den nylige Nexus 7.

Brukere som kan bli tiltrukket av en iPad mini vil være de som ennå ikke har kjøpt en iPad (eller et nettbrett generelt), eller ganske enkelt de som leter etter et lettere, mer håndterbart og, selvfølgelig, billigere produkt. Kanskje noen som synes at Kindle Fire er noe begrenset, noen som ikke liker plasten som Nexus er laget med eller noen som leter etter noe mer kvalitet i utformingen av enheten.

Vi vet ikke om iPad mini vil ha mobiltilkobling, selv om vi antar at Apple vil inkludere denne funksjonen, og mer kunnskap om at Nexus 7 ikke gjør det.

Det som er klart er at i løpet av de kommende ukene vil flere rykter og informasjon om mini vises, selv om inntil Apple offisielt presenterer det, ikke vil vi se det virkelige enheten. For å holde deg informert om ikke noe bedre enn å følge iPadizate.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!