contadores Skip to content

Nok et blikk på den mulige utformingen av iPad 5 og iPad Mini 2

Som vi har kunnet bekrefte gjennom de mange lekkasjene som har vist seg til dags dato, Apples nye iPad vil debutere i år. Faktisk, hvis vi følger Apples policy angående fornyelse av design, skal iPad Mini ikke endre utseendet i det hele tatt, og på en måte vil det gjøre praktisk talt ingenting, selv om de siste lekkasjene viser oss en ny eple-logo gjennomskinnelig.

Når man legger igjen hypotesen om at den nye designen til iPad Mini 2 utgjør, er det som er sikkert at den større navnebroren vil presentere et nytt design. Etter 3 generasjoner som har samme utseende utvendig, er det på tide at Apple presenterer en “annerledes” iPad.

De nye bildene av iPad 5 og iPad Mini 2 viser oss et flott design som er mye skarpere enn i tidligere lekkasjer

Så langt har det dukket opp mange bilder som viser oss det eksterne hylsteret til den nye iPad. Den av iPad Mini 2 som er praktisk talt identisk med den første generasjonen og iPad 5 som etterlikner designet til sin lavere bror, men tilpasser seg den imponerende 9,7 tommer.

I iPad 5-lekkasjene kunne vi se at skjermbildene hadde blitt redusert betraktelig, og klarte å beholde den samme skjermstørrelsen, men samtidig oppnå en mindre og mer behagelig enhet å holde på.

ipad-mini-2

I denne nye runde med lekkasjer, høflighet, igjen, fra Sonny Dickson, kan vi se de nye designene til neste iPad i full oppløsning. Ærlig talt, hvis designet sett så langt allerede ville virket som en suksess, fortsetter det i disse nye bildene å vinne heltall.

IPad 5 viser en helt polert overflate med en tykkelse som ligner på iPad Mini

Som vi nevnte i begynnelsen av dette innlegget, blir det perfekt verdsatt redesignet av eplelogoen på baksiden av enheten. For første gang ser det ut til at Apple kommer til å bruke en lignende teknikk som den de allerede bruker på MacBooks for å introdusere antennene og dermed unngå å forstyrre aluminiumslegemet.

ipad-5.1

Som vi kan lese i The Verge, vil de av Cupertino sikkert prøve med denne bevegelsen forene iPad-linjen helt, og tilbyr publikum den samme designen i forskjellige størrelser. En stor suksess hvis vi tar hensyn til det store antallet mennesker som er interessert i å ha et større nettbrett, men med redusert vekt.

Hva synes du om designene til iPad 5 og iPad Mini?