Nokia 7.2 dukker opp igjen i nye ekte bilder

Nokia er veldig seriøs med fornyelsen av mellomområdet og integrasjon av trippelkameraet i Nokia 7.2 det er det beste eksemplet for å demonstrere det. Vi snakker om en terminal hvor noen detaljer allerede er lekket ut og som offisielt vil bli presentert under IFA 2019 i Berlin som finner sted i løpet av de første dagene av september. Som vi allerede har kommentert i tidligere artikler, er det første gang det finske selskapet er en del av denne internasjonale messen, et annet av de klare eksemplene på dens utvikling.

Det er tydelig at Nokia har mistet en stor rolle i markedet. Irruksjonen av kinesiske merkevarer og mangelen på tilpasning til trender har betydd et betydelig fall for et selskap som regnes som et av de mest legendariske innen smarttelefonsektoren. Imidlertid har lanseringen av modeller som Nokia 1 Plus eller Nokia 4.2 forbedret salget som var i full tilbakegang. Nå ønsker HMD Global å fortsette denne dynamikken med en Nokia 7.2 som noen har blitt lekket fra ekte bilder.

Nokia 7.2 og det tredobbelte kameraet i ekte bilder

For noen dager siden analyserte vi det første bildet av Nokia 7.2 og bekreftelsen på det tredobbelte bakkameraet som det er snakk om så mye. Det ville være første gang at den europeiske giganten hadde denne typen konfigurasjoner plassert inne i en sirkulær modul, en nyhet som vi ser i andre merker som Huawei og OnePlus, men som alltid har vært relatert til Motorola. Noen har bare lekket nye virkelige bilder hvor du allerede kan kjenne alle detaljene relatert til en estetikk som endres fullstendig med hensyn til de tidligere modellene.

Hvis du ser på bildene, vises Nokia 7.2 for verden med en frontdel der hakk i form av en dråpe vann som en forskjellig egenskap. Vi skal heller ikke ignorere a ramme reduksjon som er gjort litt mer forsiktig i bunnen med en litt mer uttalt hake. Naturligvis virker alt mye mindre enn tidligere modeller, og bruken av panelet er mye større. På baksiden finner vi en sirkulær modul som integrerer et trippelkamera med 48 MP-sensoren, LED-blitsen og en konvensjonell fingeravtrykksleser. Alt dette under signatur av ZEISS som hovedsamarbeidspartner.

Nokia

Internt kunne Nokia 7.2 komme med Snapdragon 660 som en strømbase ledsaget av 4/6 GB RAM og 64/128 GB intern lagring. En makt støttet av 3.500 mAh batteri. For øyeblikket er selvfølgelig ikke disse fordelene bekreftet, så det vil være nødvendig å vente til IFA 2019 for å vite alle detaljene i denne nye smarttelefonen.

Spor | GSMArena