Nokia Bandit, 6-tommers, 1080p og 4-kjerners prosessor i en WP8-terminal

Nokia

Plattformen Windows Phone 8 Den er relativt ung sammenlignet med henholdsvis Google og Apple-plattformene, det vil si henholdsvis Android og iOS, og dette er en ting som gjenspeiles i maskinvarespesifikasjonene som er kompatibel med programvaren, og som vi kan se i alle modellene til produsenter som integrerer. Windows Phone 8. Hvis vi bare ser på maskinvarespesifikasjonene, terminalene Windows Phone 8 De ser ut til å være ett skritt bak, spesielt fra Android-terminaler. Selv om dette ikke gjenspeiles senere i opplevelsen av å bruke terminalene med Windows Phone 8Det ser imidlertid ut til at Nokia jobber med en ny terminal hvis spesifikasjoner vil bringe plattformen litt nærmere. Windows Phone 8 til markedslederen Android. Terminalen som Nokia jobber med, hvis kodenavn er Nokia Bandit, Den vil ha en 6-tommers skjerm med 1080p oppløsning og Qualcomm Snapdragon firkjerneprosessor.

Ryktene om Nokias arbeid med en terminal i Phablet-typen har allerede blitt lekket utallige ganger i det siste. Imidlertid var det først i de siste dagene at en kilde som er så anerkjent som The Verge, indikerer at den ifølge kilder nær det finske selskapet fungerer og ville ha utført disse verkene, på en storskjermtelefon på plattformen. Windows Phone 8 og den blir utgitt senere i år.

For tiden den største skjermen på en Nokia-telefon med Windows Phone 8 Det er Nokia Lumia 625 med en 4,7 tommers skjerm, og den har virkelig 720p-oppløsning. Det ser ut til at oppdateringen Windows Phone 8 GDR3 som er beregnet på lansering senere i år vil føre til Windows Phone 8 ha støtte for firkjerneprosessorer og skjermer med FullHD-oppløsning, det vil si 1920 × 01080.

Enheten har et kodenavn på Nokia Bandit, som vi allerede har indikert ovenfor, og den vil ha en 6-tommers Full HD-skjerm med en firkjernede Qualcomm Snapdragon-prosessor under panseret. Dette Nokia Bandit Det vil være den første av en generasjon Windows Phone 8-telefoner med 1080p-oppløsning på skjermene sine.

Det ryktes også at enheten vil være utstyrt med et kamera med minst en 20-megapiksel sensor som godt kan være den samme som utstyrer Nokia Lumia 925. Den nye terminalen forventes ikke å være for tung siden polykarbonat vil bli brukt i Hans konstruksjon. Med disse to aspektene blir på den ene siden et poeng forsterket der Nokia Lumia-telefoner allerede skiller seg ut som kameraet. Men det forbedrer også et av poengene mot terminaler med Windows Phone 8, det er i det minste tilfelle når det gjelder Nokia, som er den for høye vekten de presenterer, spesielt sammenlignet med konkurransen.

Det må sies at GDR3-oppdateringen på Nokia Lumia-telefoner vil bringe en kjøreorientert driftsmodus, så vel som et alternativ for å blokkere rotasjonen av skjermen.

Kan vi se en gang for alle enheter med Windows Phone 8 og en peker-maskinvare? Hva er din mening?