Nokia kunngjør HER James Bond-produkter og oppnår ny salgsrekord

Det ser ut til at Nokia-verdenen endrer seg raskt siden det finske selskapet ble kjøpt av Microsoft. Og er at det som faktisk var en nyhet som overrasket oss nå, begynner å vise de beste resultatene, og gi tegn på at Redmon ikke gjorde et dårlig kjøp. I dette tilfellet drar vi nytte av lanseringen av nye kunngjøringer for Nokia Here produktutvalget å snakke om selskapets forretningstall i smarttelefonsektoren.

I virkeligheten viser selskapets flekker allerede interesse for endring i lokaliseringsverdenen. Men smarttelefondivisjonen, nå fra Microsoft, viser også positive tegn til at det vil være liv etter salget av Nokia, og selv om dataene sammenlignet med den som tilbys av Apple eller Samsung er latterlige, sammenlignet med den forrige finske Perioder viser at ting blir bedre.

Med tallene i hånden har altså Nokia solgt i perioden juli til september i år, og alltid ifølge The Wall Street Journal, totalt minst 8 millioner mobile enheter Windows Phone smarttelefoner.

De er mange? Vel, hvis vi sammenligner dem med den nesten identiske figuren som Apple solgte første helgen av lanseringen av iPhone 5s og iPhone 5c, er det selvfølgelig ikke. Men hvis vi tar Nokias fjorårstall på 2,9 millioner for samme periode i 2012 som referanse, er de en veldig betydelig økning.

Nokia kunngjør sine James Bond HER-produkter