Nokia Lumia 1020, mye mer enn et 41 Mpx-kamera

Nokia Lumia 1020Nokia Lumia 1020

Om å ankomme Nokia-arrangementet som er planlagt neste torsdag, der det kanskje er det nye Nokia Lumia 1020 Vi foreslår å gjøre en gjennomgang av alt som har lekket de siste ukene rundt denne terminalen. Den første tingen å gjøre er å gå gjennom de forskjellige navnene på terminalen som de forskjellige ryktene har kommet til i dråper. Den første nomenklaturen som vi hadde kunnskap om en Nokia-terminal med et 41 Mpx-kamera, var Elvis. Dette fornavnet ble snart erstattet av EOS. Senere ble det også lekket et navn på den samme terminalen, mye mer i tråd med terminologien Nokia i Lumia-serien, og det var Nokia Lumia 909. Og til slutt ser det ut til at terminalen helt sikkert vil nå markedet som Nokia Lumia 1020.

Når vi har gjennomgått de forskjellige navnene vi har hatt for denne Nokia-terminalen, vil vi starte med de forskjellige egenskapene som skiller seg ut fra den. På den ene siden er fargene tre igjen, svart og hvitt som i tilfelle av den nylige Nokia Lumia 925, hvor sistnevntes blå ble erstattet av gult.

Nokia Lumia 1020 husNokia Lumia 1020 hus

Det viktigste med denne terminalen, som den ikke kunne være ellers, er den imponerende 41 Mpx-sensoren den har. Men langt fra det eneste viktige med dette Nokia Lumia 1020 Kameraet har en serie funksjoner som gjør at vi snart glemmer størrelsen på sensoren som den mest slående funksjonen til den finske smarttelefonen.

På den ene siden i Nokia Lumia 1020 Vi vil ha en avansert optisk bildestabilisator (OIS). Denne funksjonen er veldig få smarttelefoner som inkluderer den blant funksjonene. Noen kommende modeller som LG Optimus G2 har en optisk bildestabilisator av samme stil. Denne OIS vil være ansvarlig for bildene som er tatt med den nye Nokia Lumia 1020 De er mye skarpere og med mindre “korn” under lite lysforhold.

En annen funksjon som vil være til stede i Nokia Lumia 1020, som som vi sier vi vil bli presentert neste torsdag, er kombinasjonen som aldri er sett før på en smarttelefon med en LED-blits og en av Xenon.

Flere ting som vil få oss til å glemme 41 Mpx når vi har i hendene Nokia Lumia 1020. Vi vil ha en F2.2-optikk som om mulig vil forbedre opplevelsen fra OIS og dobbeltblitz. I tillegg vil kameraets maskinvare tillate manuelle justeringer av ISO-verdier, hvitbalanse, fokus, lukkerhastighet og blits.

Nokia

En annen funksjon som aldri har sett på en smarttelefon som har nådd allmennheten, er innbyggingen av en spalte for å fikse Nokia Lumia 1020 til et fotografisk stativ og for å kunne bruke en lukkerutløser som lar oss betjene lukkeren uten å berøre terminalen. I den reneste fotografiske stilen.

Alle disse egenskapene vil gjøre Nokia Lumia 1020, når det gjelder kameraet ditt, noe som er mye bedre enn kompakte kameraer i lavere mellomklasse og farlig nær de mest komplette kompaktkameraene på markedet.

Og til slutt, og nå er det relatert til 41 Mpx som er tilgjengelige i sensoren til hovedkameraet, Nokia Lumia 1020 Nokia Lumia 1020 Den vil ha muligheten til å skyte fra 5 Mpx til 32 Mpx med et 16 × 9-format, som ikke er en funksjon som ikke er til stede i de fleste smarttelefoner som er tilgjengelige på markedet heller.

Som vi allerede har fortalt deg for disse dagene siden, vil prisen vi kan anskaffe Nokia Lumia 1020 i sin gratisversjon være omtrent 602 dollar.