Nokia Lumia 1020: Pris, funksjoner og spesifikasjoner (med bilder)

Vi visste allerede at presentasjonen ble nå i hendene på den finske Nokia med sin nye terminal, Nokia Lumia 1020 som den hadde til hensikt å overraske oss igjen fra siden der merkevaren allerede har satset på praktisk talt hele Lumia-sagaen; kameraet. Men siden de nettopp presenterte det og vi ikke vil gå glipp av en eneste detalj, i dag skal vi fortelle deg alt vi har oppdaget om Nokia Lumia 1020, prisen, dens egenskaper og spesifikasjoner.

Selv om jeg tror det før jeg vet detaljert interiøret i Nokia Lumia 1020, er det best å ta en titt på hva den tilbyr oss utenfra, og det er ingen bedre måte å gjøre det på enn å først se presentasjonsvideoen og deretter bilder av hvordan den nye finalen ser ut fra alle vinkler.

Videopresentasjon av Nokia Lumia 1020

Bilder av Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020: Pris, funksjoner og spesifikasjoner

Kanskje det første vi må ta hensyn til for å beskrive det, er nettopp det som skiller det fra resten når det gjelder kameraet, som har ikke mindre enn 41MP og er i stand til å ta opp videoer opp til 1080p oppløsning, samt zoome 3x i sagt modus og opptil 6x ved opptak på 720p.

Når det gjelder prosessoren til Nokia Lumia 1020 Vi har ikke blitt overrasket over presentasjonen, og telefonen blir presentert med en Snapdragon S4 på 1,5 GHz med dual-core Krait CPU identisk med den for Nokia Lumia 925. Selv om det i dette tilfellet er lagt til 2 GB RAM og 32 GB intern lagring.

det er 4,5 tommers skjerm Den inkluderer AMOLED-teknologi med en oppløsning på 1280 x 768 piksler. Det leveres også med Corning Gorilla Glass 3-beskyttelse og inkluderer Nokias PureMotion HD + animasjonsteknologi. Når det gjelder tilkoblinger, er det ikke dårlig, siden det kommer med: Bluetooth 3.0, NFC, dual-band Wi-Fi 802.11 a / b / g / n og GPS med Glonass-støtte.

Prisen, som er den siste tingen vi måtte oppdage av Nokia Lumia 1020 Det er fremdeles et mysterium i Europa og Asia, selv om det som en ledetråd skal bemerkes at det med den amerikanske operatøren AT&T vil koste 299 dollar hvis en toårskontrakt blir signert og at den etter planen skal lanseres med den 26. juli.