Nokia Lumia 1520V kan være Nokias første Mini-smarttelefon

I følge de siste ryktene, Nokia Du kan forberede deg på den første Mini-telefonen. Det ville være en mindre versjon, men like kraftig som den gjeldende Nokia Lumia 1520 og hva som vil bli kalt Nokia Lumia 1520V.

Hvordan vil Nokia Lumia 1520V se ut?

Hvis spesifikasjonene til denne terminalen blir bekreftet, vil vi møte en telefon med flott maskinvare og avansert til tross for en liten størrelse.

Det sies at den vil ha en 4,3-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Som om ikke det var nok, ville RAM være omtrent 2 Gb og den interne lagringen kan være 32 Gb.

Nokia ville ikke skimpte på maskinvare og vil utstyre denne Nokia Lumia 1520V med et 14 megapiksler kamera med PureView-teknologi, som vi allerede har sett i andre terminaler. Bilde - Nokia Lumia 1520V kan være Nokias første Mini-smarttelefon Operativsystemet til den nye terminalen ville være Windows Phone 8.1 enn Microsoft Det kan ta av i april, så vi antar at denne smarttelefonen kunne komme ut litt senere.

Endelig er det snakk om at terminalen kan ha et 3000 mAh-batteri.

Når blir den presentert?

Han Nokia Lumia 1520V det er ikke mer enn et rykte som sirkulerer på nettet, men det kan være helt ekte over tid.

Derfor vet vi ikke når den vil bli presentert, om den endelig vil bli en realitet, eller i hvilke land den kan selges.

Uansett står vi overfor en god telefon som lever opp til Mini-navnet slik den allerede gjorde Sony med hans Xperia Z1 Compact, det vil si redusere skjermstørrelse og ikke redusere maskinvare.

Via: TelefonArena

Tabla de contenidos