Nokia Lumia 830, den første Nokia av Microsoft

Bilder har blitt lekket fra en mulig ny Nokia-smarttelefon. Det handler om Nokia Lumia 830 som skulle komme fra Nokia av Microsoft, det nye merket etter oppkjøpet av den finske produsenten.

I det lekkede fotografiet av Lumia 830 ser vi på motsatt side legenden om Nokia av Microsoft. Selvfølgelig vil den nye smarttelefonen ha den nyeste Windows Phone 8.1, og være den fjerde smarttelefonen som debuterer den flotte oppdateringen av Windows Phone.

Bilde - Nokia Lumia 830, den første Nokia av Microsoft

I de lekkede bildene den fremtidige Lumia 830 ser vi at den ville bli laget i polykarbonat og med aluminiumsramme, de samme materialene som Lumia 925 og Lumia 930.

Når det gjelder kameraet, vil det ikke være sensoren til 41 megapiksler Lumia 1020 som vi har kunnet observere, men den vil forbli i en 13 megapiksler PureView-kamera med CARL ZEISS-objektiv.

Skjermen er et annet aspekt som vi kan spekulere takket være filtreringen. Jeg kunne ha en 4,5 tommers skjerm med en ukjent oppløsning for nå.

I alle fall, selv om vi ikke vet flere detaljer om Microsoft-smarttelefonen, vil det være en smarttelefon med gode spesifikasjoner på grunn av modellen de hevder at den er.

Bilde - Nokia Lumia 830, den første Nokia av Microsoft

På den annen side er det kjent at Nokia også forbereder en annen smarttelefon med 3D Touch kalt inn kode McLaren, en annen mellomklasse kjent som Superman og et annet innspill som Stein. Alle disse smarttelefonene ville også komme med Windows Phone 8.1 i løpet av resten av året. Vi må i alle fall vente til Microsoft får bekreftet det, siden det bare handler om rykter og lekkasjer.

Via: WPDang