Nokia Lumia 925, grundig gjennomgang

I dag har Nokia presentert sin nye flaggskipsterminal, en terminal som forbedrer seg i visse henseender til det som til nå har vært spydspissen for det europeiske merket. Før vi ga deg et førsteinntrykk av terminalen med hovedegenskapene, og nå gir vi deg en grundig analyse av den nye Nokia-terminalen.

Nokia Lumia 925Nokia Lumia 925

Han Nokia Lumia 925 Det er den første telefonen i Lumia-serien som bruker en kombinasjon av plast og aluminium i strukturen, i stedet for polykarbonatfiberen som til nå er brukt i produksjonen av alle terminalene som utgjør Lumia-serien. I prinsippet er det ikke en erstatning for Nokia Lumia 920, men er dømt til å leve med den. Begge deler toppen av serien til den finske produsenten i terminaler med Windows Phone 8-mobiler for 2013.

Design

Nokia Lumia 925Nokia Lumia 925

En av de viktigste designendringene av Nokia Lumia 925 Når det gjelder Nokia Lumia 920 er det at den er mye tynnere og lettere enn seriens bror. Vi husker alle Nokia Lumia 920 som en tung og tykk telefon, men den nye Lumia er ganske tynn på 8,5 mm tykk og veier litt over 130 gram, noe som ikke er altfor iøynefallende hvis du Vi sammenligner med konkurransen, men den forbedrer broren Nokia Lumia 920. Denne reduksjonen i alle dimensjoner oppnås takket være en ny designtilnærming til terminalchassiset. Heller enn å ha et unibody polykarbonatchassis som Lumia-telefonene så langt, har Nokia Lumia 925 bruk en kombinasjon av aluminium og plast. Rammen på telefonen er laget av aluminium, som danner mobilkanter, så vel som skjelettet. Selvfølgelig på baksiden av Nokia Lumia 925 vi finner en plastlokk. Så mens en god del av telefonområdet er plast, men likevel er det veldig lite av volumet av dette materialet. Med dette vekten av Nokia Lumia 925 Den er redusert med omtrent 50 gram sammenlignet med rekkevidden broren. Denne reduksjonen i vekt kan føre til at vi tenker at terminalen vil føle seg mindre robust i hendene, men bruk av aluminium for kantene sikrer at følelsen av at terminalen sender i våre hender er robust og godt produsert. Det hjelper denne robuste følelsen av at bakdekselet til Nokia Lumia 920 ikke kan fjernes, så det er ikke tilgang til batteriet. Som de andre high-end Lumias, får du tilgang til SIM-sporet ved hjelp av et pop-out-brett. Dette er plassert på den øverste kanten av telefonen, ved siden av microUSB-porten og hodetelefonkontakten. I denne øvre delen av terminalen finner vi de eneste tre sporene / tilkoblingene til telefonen, da det ikke er noe spor for microSD-minnekort i Nokia Lumia 925. Å ha 32 GB internt lagringsminne ser imidlertid ut til at det ikke vil være nødvendig for de aller fleste brukere, selv om dette er veldig diskutabelt.

Nokia Lumia 925

Han Nokia Lumia 925 Den vil være tilgjengelig i hvitt, grått og svart, og overraskende nok har vi ikke de mest slående fargene som siden Lumia-serien ble innviet for å karakterisere den som rosa, elektrisk blå eller «kylling» gul. Det ser ut til at Nokia har valgt denne gangen å utstyre Nokia Lumia 925 med en mer seriøs og elegant luft.

Nokia Lumia 925

maskinvare

Når det gjelder maskinvare, har vi følgende spesifikasjoner for denne nye Nokia-terminalen, den har en dual-core 1,5 GHz Krait CPU (Snapdragon S4) med 1 GB RAM akkompagnert av en 4,5-tommers AMOLED 720p skjerm. Som intern lagring vil vi ha 32 GB minne uten mulighet for utvidelse. Og som et sluttpunkt er en av de mange styrkene 8,7MP med LED-blits.

Nokia Lumia 925

Den første tingen som slår oss med denne nye Nokia-terminalen er det vanlige i denne typen berørings smarttelefoner, det vil si skjermen. Han Nokia Lumia 925 Den har en 4,5-tommers AMOLED-skjerm med 720p-oppløsning, som er den samme som Nokia Lumia 920 presenterte oss. I dette bemerkes at målet med Nokia Lumia 925 Det er ikke for å erstatte forgjengeren ved å overgå den i hver og en av egenskapene, men det er snarere å polere de små manglene som ble funnet i Nokia Lumia 920 siden mange spesifikasjoner forblir like. Skjermkontrasten er god, fargene er livlige, og grensesnittet ser ganske skarpt ut. Til tross for at mange Android-telefoner allerede bruker 1080p-oppløsningsskjermer, vil ikke forskjellen sees for tydelig i den daglige bruken av telefonen. Spesielt med tanke på at den har en halv tomme mindre enn terminaler som Sony Xperia Z eller Samsung Galaxy S4 og derfor en pikseltetthet som er veldig lik disse.

Nokia Lumia 925Nokia Lumia 925

Når det gjelder prosessor og RAM-minne, observerer vi at det tilbyr oss det samme som Nokia Lumia 920, som selv om det ikke er opp til Android-terminalene hvis vi sammenligner det i antall kjerner eller Gigas minne hvis vi ser det nok til å flytte Operativsystemet Windows Phone 8 veldig greit.

Nokia Lumia 925Nokia Lumia 925

Et av de sterke poengene til Nokia Lumia 925 Som tilfellet var med rekkevidden, er det kameraet. Den inneholder all den nye teknologien til den nylige Nokia Lumia 928, som du vet er eksklusiv for USA og Nokia Lumia 920. Nokia Lumia 925 Den har en 8,7 megapiksler sensor med Carl Zeiss-optikk og en LED-blits. Imidlertid er det noe over Nokia Lumia 920, ettersom det inkluderer forbedringer i programvarealgoritmene som har å gjøre med lydnivå med lav lyd og viktigst av alt: Nokia Lumia 925 Den har optisk bildestabilisering, som lar telefonen bruke litt lengre eksponeringstider i lite lys for å redusere bildestøy ytterligere. Dette var den viktigste delen av Nokia Lumia 920s kamera som gjorde det mulig å hevde overlegenhet under dårlige lysforhold i forhold til konkurransen. Kanskje som et negativt poeng er grunnen til at målet med Nokia Lumia 925 Noe stikker ut av huset. Det siste gjør linsen litt mer utsatt for riper enn de fleste.

Nokia Lumia 925

En annen interessant maskinvarefunksjon av Nokia Lumia 925 Det er muligheten for at den har innarbeidet seg for å kunne benytte seg av den trådløse ladingen på batteriet ved å bruke et sett som Nokia dessverre selger separat til en pris av rundt € 150. Settet består av selve den trådløse laderen og et spesielt bakdeksel som, bortsett fra å beskytte smarttelefonen, lar den lades automatisk.

Programvare og brukeropplevelse

Som alle nåværende Lumia-telefoner, Nokia Lumia 925 inkluderer Windows Phone 8 som et operativsystem. Dette systemet tillater ikke stor tilpasning fra produsenten som om det tillater Android, men det er riktig at det tar godt vare på programvareaspektet som inneholder et stort antall forhåndsinstallerte applikasjoner fra Nokia. Dette spenner fra Nokia Music, gjennom HER-kart og ankommer HERE Drive, i tillegg til annen mindre prangende programvare. Det er de to siste du bør være interessert i. Dette er GPS-kartleggingsverktøy, ett for når du står, og det andre når du kjører. Nokias HER-alternativer er en stor merverdi, ettersom det gjør det mulig å laste ned land eller kontinenter gratis, slik at de kan brukes offline og ikke benytte seg av telefonens dataforbindelse.

Nokia Lumia 925

Kameraprogramvaren til Nokia Lumia 925 Den har nye moduser som en smart burst-modus som lar deg velge de beste bildene, legge til bevegelsesoskarphet og fjerne uønskede objekter. Selv om disse nye modusene er utgitt i Nokia Lumia 925 Disse kommer til alle telefoner i Lumia-serien gjennom en oppdatering senere i år.

Nokia Lumia 925Nokia Lumia 925

konklusjoner

Som vi allerede har kommentert i tidligere artikler, er den anbefalte prisen for Nokia Lumia 925 Det er satt til rundt € 469, noe som betyr at det vil være på samme nivå som Nokia Lumia 920. I tillegg har Nokia bekreftet at det vil nå et antall europeiske land i juni og at Spania er blant disse landene. Når denne nye Lumia ble analysert, kunne vi komme til konklusjonen at de kunne ha kalt det “hva Lumia 920 burde ha vært”, siden det som sagt praktisk talt er en Nokia Lumia 920 med en bedre karosseri og bedre bygget om mulig. Vi liker ikke for mye det alternativet Nokia har tatt for å ikke inkludere utvidelse av internt minne, selv om minnemengden er tilstrekkelig for en gjennomsnittlig bruker, er vi ikke sikre på at 32 GB er den mest passende mengden for å eliminere den muligheten. Ja, vi liker virkelig hoppet det har gjort når det gjelder finish og produksjonsmateriell med hensyn til Nokia Lumia 920.