Nokia Lumia 928 funksjoner og pris

For noen år siden Nokia Lumia 928 Og nå viser den finske produsenten offisielt sitt nye flaggskip under Windows Phone 8-plattformen, selv om det eksklusivt vil distribueres for øyeblikket i USA.

Som vi allerede har sagt Nokia Lumia 928 Det er en smarttelefon som vi ikke vet om den havner i Europa, og som foreløpig bare har planer for USA. Uansett, endringene som den nye Nokia-terminalen inkluderer med hensyn til Nokia Lumia 920 gjør den veldig attraktiv og her skal vi oppsummere dens egenskaper.

På designnivå, Nokia Lumia 928 Den opprettholder et utseende som er veldig likt Nokia Lumia 920 ved at hvis den endres, er det vekten den gir, siden den reduseres med 25 gram, noe vi vil merke siden det er mer enn 15% reduksjon. Nok en endring som vil bli oppfattet i Nokia Lumia 928 Det er skjermen fordi den tilfeldigvis lages i OLED-teknologi i stedet for IPS LCD-teknologien til Nokia Lumia 920. Innvendig finner vi en Snapdragon MSM8960 dual-core prosessor, 1 GB RAM og omtrent 32 GB plass for intern lagring.

Dessuten opprettholder Nokia Lumia 928 den samme sensoren i kameraet, selv om den legger til en xenon Flash i stedet for lysdioden som brukes i Lumia 920. I tillegg vil kameraet bringe den viktigste modifiseringen siden den elektroniske stabiliseringen som Nokia Lumia 920 innarbeidet er erstattet. ved optisk stabilisering av Nokia Lumia 928. Dette gir et pluss av kvalitet til denne nye Nokia-terminalen sammenlignet med Nokia Lumia 920 og all konkurransen.

I tillegg til det som er sagt så langt, vil det presentere NFC, støtte for trådløs lading, 2000 mAh batteri og forskjellige farger for det eksterne huset komplettere listen over spesifikasjoner.

Om prisen er ikke kjent for mye utover at den i utgangspunktet vil bli markedsført utelukkende med det nordamerikanske selskapet Verizon til en pris på 99 dollar med en varighet på 2 år. Som vi allerede har sagt, det eneste markedet der det vil være tilgjengelig i disse første øyeblikkene er USAs, og det er ingen indikasjoner som får oss til å tro at det vil krysse grensene for å komme til Europa eller andre kontinent.