Nokia Lumia 928, grundig gjennomgang

Nokia Lumia 928

For alle de som syntes at Nokia Lumia-telefoner er for tunge, er de heldige fordi de nye Nokia Lumia 928 Det hele er en Nokia Lumia 9xx, men mye mer stilig og fremfor alt mye mindre tungt enn sortimentet og seriebrødrene.

For å gi deg en idé på det tykkeste punktet, Han Nokia Lumia 928 Den er 0,5 cm tynnere enn broren Nokia Lumia 920. I tillegg gir de flate sidene og rettvinklene det også et mye skarpere og renere utseende enn det som leveres av Nokia Lumia 920. Og til slutt, nok en forskjell mellom denne nye Nokia Lumia 928 og broren, mens Nokia Lumia 920. velger en LCD-IPS-skjerm når det gjelder den nye Nokia Lumia 928 Det finske selskapet har valgt en skjerm med AMOLED-teknologi.

Nokia Lumia 928

Når det gjelder maskinvare, er forskjellene mellom de to terminalene minimale siden begge enhetene er 4G LTE, begge har det samme Windows Phone 8-operativsystemet, 4,5-tommers HD 720p-skjerm er den samme i to bortsett fra teknologien som de er produsert med, prosessoren er den samme i begge terminalene som kjører på 1,5 GHz og er denne dobbeltkjernen, og til slutt er kameraet til hver terminal 8,7 megapiksler med bildestabilisering og prosessering av PureView-bilder. En betydelig forskjell er selvfølgelig at den innebygde blitsen Nokia Lumia 928 Det er i motsetning til den som er presentert av broren som er LED. Dette vil helt sikkert øke kvaliteten på bildene som er gjort med den nye Nokia-terminalen.

Design

Når du først ser en Nokia Lumia 928 To ting kommer raskt i tankene. Den første er at det ikke er noen tvil om at vi har å gjøre med en Nokia Lumia 900-serieenhet, og den andre er at den er mye tynnere og mer stilisert enn Nokia Lumia 920. Dimensjonene presentert av den nye Nokia Lumia 928 De er 133mm høye, 68,9 mm brede og 10,1 mm tykke. Når det gjelder vekten, finner vi ut at den har 162 gram, som er betydelig mindre enn broren.

Nokia Lumia 928

Med flate sider og 90 graders vinkler og lett buet bak Nokia Lumia 928 Det føles godt i håndflaten, er veldig behagelig og ergonomisk når du holder den. Designet som vi har sagt er tydeligvis Nokia Lumia, men det har forbedret seg mye sammenlignet med forgjengerne siden dette Nokia Lumia 928 Den har et elegant utseende som alle tidligere Nokia Lumia 9xx mangler.

Bunnen og venstre kanten av Nokia Lumia 928 de er fri for hvilken som helst knapp eller spor. Den øverste kanten rommer microSIM-sporet og microUSB-porten, mens høyre side rommer volumkontrollen og dedikert strømknapp for kameraet.

Over skjermen, på fronten av telefonen, er det 1,2 megapiksler foran kamera. Og under skjermen er de vanlige berøringsfølsomme kontrollene for å gå tilbake, hjem og starte et søk. På baksiden av Nokia Lumia 928 kan vi finne 8,7 Mpx Pureview-kameraet og Xenon-blitsen som en flott nyhet i dette terminale fotografiske aspektet.

Når det gjelder fargene som finnene gir oss for dette Nokia Lumia 928 Det bemerkes at de har ønsket å komme vekk fra det fargeutbruddet som har preget alle Nokia-terminaler i nyere tid og har holdt seg i grunnleggende, elegant og mindre anstrengende svart-hvitt.

maskinvare

Når det gjelder maskinvare, er den mest markante forskjellen mellom denne terminalen og Nokia Lumia 920 funnet på skjermen. Nokia har endret produksjonsteknologien på skjermen fra en LCD i 920 til en AMOLED for 928. Størrelsen og oppløsningen forblir den samme, 4,5 tommer og 1280 × 720, noe som gir en piksletetthet på 334 ppi. Det er hvis fargen som presenteres på denne nye Nokia-skjermen er mer mettet og levende, noe som er logisk gitt teknologien som brukes. Som vi alle vet mops, er et av de vanligste problemene på mange AMOLED-skjermer at greenene har en tendens til å se litt mettede ut på skjermen. Heldigvis gjør det fantastiske ClearBlack-filteret som brukes av Nokia på skjermene, visningen av utendørsskjermen eksepsjonell. Som i rekkevidden broren, skjermen til Nokia Lumia 928 Den kan brukes med hansker uten problemer.

Nokia Lumia 928

Nokia har valgt å følge terminalkameraet med en Xenon-blits i stedet for den typiske LED-blitsen som vi har i Nokia Lumia 920 .. Dette er et skritt fremover for å gi kvalitetsbilder til den mest krevende brukeren under ugunstige lysforhold . La oss huske at kameraet som bringer oss Nokia Lumia 928 Det er 8,7 Mpx med Carl Zeiss-linser, stabilisering og med all Nokia Pureview-teknologi, for å kunne fange video i 1080p. Det er klart at kameraet ikke kunne gå glipp av autofokus.

Det skal nevnes at Xenon-blitsen erstatter den med LED-blitsen, men den følger med og Nokia kommenterer at xenon-blitsen brukes til fotografiske bilder mens LED-lyset er aktivert for å hjelpe til med å fokusere og hjelpe videoopptak i dårlige lysforhold.

I testene vi har utført på kameraet har bildekvaliteten generelt sett virket ganske høy. bildene utendørs var som normalt bedre enn innendørs, men det viktigste er at fargene som ble tatt virket veldig tro mot virkeligheten og bildene veldig skarpe og definerte.

Nokia Lumia 928

Programvare og brukeropplevelse

Naturligvis Nokia Lumia 928 Det har på Windows Phone 8 ledsaget av alt det enorme antallet applikasjoner av det europeiske merket. Vi vet alle at Nokia-applikasjoner er av bevist kvalitet, og blant disse applikasjonene er Nokia Music, Nokia Drive, City Lens, Nokia HER osv. Bortsett fra disse eksklusive Nokia-applikasjonene i Nokia Lumia 928 Microsoft-applikasjoner er også til stede, for eksempel Microsoft Office, OneNote, Internet Explorer-nettleseren.

Nokia Lumia 928

Som det ikke kunne være annet, er den generelle driften av systemet flytende og gir ingen forsinkelse eller etterslep i driften. Husk at ytelsesmessig har den samme maskinvare som broren Nokia Lumia 920. slik at ytelsen er lik.