Nokia Lumia 928: presentasjonsdato neste 14. mai

Slik ser det første anslagstavlen på Lumia 928 ut

Sannheten er at vi allerede ønsket å se finsk tilbake i aksjonfordi det hadde gått måneder siden vi hadde nye terminaler på markedet, selv om vi visste at de ikke ville komme lenge etter, ikke bare på grunn av ryktene, men også på grunn av tilknytningen til Windows-telefonen og behovet for å lansere nye high-end versjoner for å konkurrere med andre systemer opererer, som med iPhone 5s og Samsung Galaxy S4 Batteriene er maksimert. Så i dag dedikerer vi dette innlegget til det som trolig er den nye flaggskipsterminalen for Nokia; vi snakker om Nokia Lumia 928.

Og det er at for de som allerede hadde sett på nettet bildet vi har åpnet vårt innlegg på Nokia Lumia 928 i det som er det første tavlen, I dag viser vi deg hva Nokia har forberedt på oss frem til dagen for presentasjonen, som du ikke vet er neste 14. mai, hvor nedtellingsklokken har startet, og det er nesten ikke mer ingenting å se det.

Logisk sett avslører de ikke for mye i det nye nettstedet som utelukkende er opprettet for Nokia Lumia 928, selv om det er sant at hvis bildene de har tatt er blitt tatt med terminalen, gjør det nye systemet med Xenon-blits og Carl Zeiss-optikken som det vil innlemme, utrolige bilder. Og alt innenfor en mobilterminal, som vi sannsynligvis vil snakke om igjen med spørsmålet om mobiler som erstatter kompakte kameraer. Om mindre enn en uke vil vi se hvor mye det er av sannheten med øynene våre. I mellomtiden kan du se på den offisielle siden som er dedikert til dette Nokias nye terminal

Mer info | GSM Arena