Nokia Lumia 929 tilgjengelig på Verizon for $ 500 i november

Nokia, den finske smarttelefonprodusenten, er på nippet til å bli absorbert av Microsoft hvis de godtar avtalen presentert av den og aksjonærene godkjenner kontrakten, men til tross for denne situasjonen fortsetter selskapet å jobbe slik at forbrukerne kan ha en rimelig terminal for å gjennom Verizon snart handler det om Nokia Lumia 929.

I følge rykter som er lekket til nettverket i dag, ville den nye Nokia-terminalen være tilgjengelig i begynnelsen av november, og at det vil være en rimelig variant av Windows Phone 8.

De tekniske spesifikasjonene som vi vet er gjennom lekkasjer, men de ser ut til å være sanne, og til tross for at de er en telefon som vil bli ansett som billigere enn normalt, er de ganske gode. Det har et 20 megapiksel bakkamera som er ledsaget av PureView-teknologi og en dobbel LED-blits og 5-tommers Full HD-skjerm.

I tillegg til den svarte versjonen som vi kan se på bildene som er lekket til @Evleaks, ryktes det at enheten vil ha en rød versjon.

Prisen på det nye Nokia Lumia 929 ville være 500 dollar hvis vi ikke vil ha en kontrakt eller 99 dollar hvis vi bestemmer oss for å inngå en toårskontrakt. Datoen det forventes å være tilgjengelig på Verizon er 6. november, så vi må vente til den datoen for å se om prisen og egenskapene er sanne, eller tvert imot, lekkasjene vi har mottatt ikke er helt sånn. . Ikke bekymre deg for at vi skal være klar over alt slik at du ikke mister detaljer.