Nokia Normandie, videodesignkonsept

Nokia Normandie

Med hver dag som går er vi nærmere den mulige ankomst av den ryktet Android-baserte Nokia-terminalen, the Nokia NormandieI dag gir vi deg et konsept av denne terminalen på video.

I noen uker har vi sett hvordan lekkasjer kommer ut av det som kan være den første finske terminalen basert på Android. Disse lekkasjene ville plassere denne terminalen veldig nær estetikken i det nåværende Nokia Lumia-serien.

I dag ekko vi en video laget av gutta fra Techradar der et designkonsept basert på alle ryktene som har dukket opp i nyere tid, presenteres.

I videoen kan vi se hvordan startskjermen ville være den nåværende fra google, men vi tok ikke lang tid å innse hvordan denne terminalen har mange likheter med Lumia-terminaler basert på Windows-telefon. Vi får også ideen om at det ville være en terminal med dualSIM-muligheten, og vi observerer hvordan den har volumkontrollknappene på og av på en av sidene.

Med noen få bevegelser på skjermen vil vi ha tilgang til Android-widgetene og de forskjellige applikasjonene installert av Nokia som vil være veldig lik de som er installert i Lumia-serien.

Det er fortsatt en debatt om hvorvidt Microsoft, etter kjøpet av Nokia mobile divisjon, vil gjøre denne lanseringen mulig, fra Red Planet vi håper at vi under MWC i Barcelona vil ha nyheter om denne terminalen.

Og uten videre legger vi igjen videoen.