Nokia X, Nokia X + og Nokia XL, de tre Android-telefonene

Det er offisielt, Nokia presenterer tre telefoner med Android som operativsystem. Nokia X, Nokia X + og Nokia X L er de tre variantene i henhold til deres egenskaper.

Overraskende nok har det Microsoft-eide selskapet valgt å gjøre det Android i stedet for Windows Phone. Slik har den til hensikt å gjenvinne en del av markedet. Terminalene er, som vi vil se, ikke så kraftige som Nokia Lumia.

Bilde - Nokia X, Nokia X + og Nokia XL, de tre Android-telefonene

Nokia X, standarden med Android

Nokia X har en 4-tommers IPS-skjerm med en oppløsning på 800×480 piksler. Potensielt kommer med en 1 GHz dual core prosessor akkompagnert av 512 MB RAM.

Den har også 4 GB internt minne som kan utvides gjennom microSD-kort, 3 megapiksler kamera og 1 500mAh batteri.

Nokia X + og Nokia XL, noe bedre enn X

Han Nokia X + forbedrer bare RAM-minnet som går til 768Mb. Ellers er alt det samme.

For hans del, the Nokia XL forbedrer kamera opptil 5 megapikslerlegger til LED-blits og et 2 megapiksel frontkamera. Skjermen øker også opp til 5 tommer og derfor batteriet opp til 2000 mAh.

Bilde - Nokia X, Nokia X + og Nokia XL, de tre Android-telefonene

Android?

Det finske merket har innarbeidet Android som grunnlag for Nokia X, men har personalisert det så mye at det nesten ikke kan gjenkjennes. Til å begynne med, alle sammen Google-tjenester er fjernet for å gjøre plass for HER Maps eller Nokia MixRadio, blant andre.

Det er heller ingen spor etter Google Play Store som den har egen butikk, Nokia Store. BlackBerry Messenger, Vine, Facebook, Skype eller Opera kommer som forhåndsinstallerte apper.

Aspektet er helt Windows Phone, noe som gjør det til Android ser ut som Windows PhoneLa oss ikke glemme det.

Alle tre modellene vil inkludere en måned gratis verdensomspennende samtaler via Skype og 10 GB plass på OneDrive.

Bilde - Nokia X, Nokia X + og Nokia XL, de tre Android-telefonene

Nokia X, Nokia X + og Nokia XL: pris og tilgjengelighet

Nokia X kommer i løpet av de neste dagene, mens Nokia X + og Nokia XL ikke kommer fram til årets andre kvartal. Ja, bare for fremvoksende markeder i prinsippet noe å forvente når man ser på spesifikasjonene.

Alle vil være tilgjengelige i fargene hvit, svart, gul, blå og grønn samt rød for Nokia X og Nokia X + og oransje for Nokia XL.

Angående prisDet vil være 89 euro for Nokia X, 99 euro for Nokia X + og 109 euro for Nokia XL.