Nokia X2 er allerede offisiell for 99 euro

Microsoft lanserer det nye Nokia X2, den andre smarttelefonen til selskapet som har Android som standard. Det er en terminal på inngangsnivå som ikke bruker Redmond mobile operativsystem.

Likevel, Android bære Nokia X2 er personlig. Microsoft har til hensikt å være mer vellykket med lanseringen av en andre terminal for dette utvalget av smarttelefoner med reduserte priser.

Bilde - Nokia X2 er allerede offisiell for 99 euro

Nokia X2, spesifikasjoner

Nokia X har dimensjoner på 121,7 x 68,3 x 11,1 millimeter med 150 gram vekt. det er Skjermen er 4,3 tommer med en oppløsning på 800 x 480 piksler. Terminalen har nærhets- og omgivelseslyssensorer denne gangen. I tillegg har Nokia X2 en “hjem” -knapp og en “tilbake” -knapp, både berører og selvfølgelig til stede i bunnen.

Potensielt bærer Nokia X2 Qualcomm Snapdragon 200 dual-core 1,2 GHz prosessor, som er ledsaget av 1 GB RAM og 4 GB intern lagring. Selvfølgelig kan det utvides via microSD-kort i tillegg til skylagring med OneDrive.

Bilde - Nokia X2 er allerede offisiell for 99 euro

Nokia X2 har et 1.800 mAh batteri som gir opptil 10 timers autonomi i samtale. Det er også To simkort, slik at vi kan ha to tall.

På sin side, kameraet er 5 megapiksler med LED-blits, autofokus og 4x digital zoom. Kameraet foran når 0,3 megapiksler for videokonferanser.

Nokia X2, pris og tilgjengelighet

Han Nokia X2 vil nå en pris på 99 euro, før skatt, så det ville nå 120 euro. Som vi ser ved denne anledningen er det en enkelt modell.

Gjennomgå, Nokia X2 har Android tilpasset av Microsoft med det den har Nokia Her og Nokia MixRadio, i tillegg til 7 GB ekstra lagringsplass i OneDrive. Det er en avslappet smarttelefon med en veldig interessant pris.