Uncategorized

Nokias neste smarttelefon kan inneholde 5 bakkameraer

Nokia Litt etter litt vender det tilbake fra sin “pensjon” og flere og flere enheter i selskapet vekker interessen til brukerne. Vi har Nokia 2.1, han Nokia 5.1, han Nokia 6.1… Og vi kan snart ha et nytt medlem av Nokia-familien. I øyeblikket kan terminalen, som ser ut som den kan kalles, være Nokia 9 Den kommer med noe ganske slående … Den neste Nokia-smarttelefonen kan inneholde 5 bakkameraer.

Nokia med 5 bakkameraerNokia med 5 bakkameraer

Så å si, Nokia reiser innsatsen i mesterskapet til de som legger mer på en smarttelefon.

Den neste Nokia-smarttelefonen kunne komme med 5 bakkameraer

Lederen for Ithome-bloggen publiserte torsdag et bilde som vi viser deg i dag, og som visstnok er en av de nye Android-smarttelefonene designet av selskapet HMD Global, det kinesiske selskapet som eier produksjons- og distribusjonsrettigheter for Nokia-merkevareenheter.

Det medfølgende bildet viser at baksiden av en terminal, en mobil enhet som ifølge et rykte skulle nå markedet med betegnelsen Nokia 9Den har fem kameraer utstyrt med Zeiss-linser og plass til en LED-blits og en liten infrarød emitter.

Den nye Nokia-smarttelefonen kunne ifølge samme ryktet også være utstyrt med en fingeravtrykssensor som ville fungere gjennom skjermglasset og ha et Qualcomm Snapdragon 845-brikkesett.

For øyeblikket er det ikke mer informasjon om denne nye Nokia 9, men det er sikkert at i løpet av de neste ukene vil ny informasjon om denne terminalen vises. Når de gjør det, sender vi dem til deg.

Mens du holder deg oppdatert på nyhetene som vi forteller deg på Planeta Red.

Hva tenker du om dette løpet for selskaper å lansere smarttelefoner med flere og flere kameraer? Vi avventer dine meninger i kommentarene.

Via Ithomes

Hilsen fra dypet av bytene.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK