contadores Skip to content

Notater, reiser og papirer: Apple skryter av iPad i de nye annonsene

I mars i fjor ble den nye iPad 2018 annonsert, en liten, billig og veldig kraftig enhet. Dets kompatibilitet med Apple Pencil gjør den til en ideell kandidat for forvise notatbøker, notatbøker og papirer. Og det er det Apple har ønsket å uttrykke i de 3 nye annonsene den har delt på YouTube-kanalen sin.

Annonsene har en veldig kort varighet, cirka 15 sekunder hver, og den viser fordelene ved å jobbe med den, og frigjøre oss fra ting som, avhengig av brukertype, kan gå ned i historien. Og det er at det allerede er mange av oss vi kasserer papiret for å gjøre plass for noe mer behagelig.

Kilde: YouTube

Det kan interessere deg | Apple SIM: alt du trenger å vite om SIM-kortet for iPad

Annonsene Aplpe ønsker å overbevise deg om med

Bestilte notater

Ingenting bedre enn en iPad fra 2018 og det perfekte komplementet, Apple Pencil, for å unngå vekt, rot og den godt slitte frasen “Jeg finner ikke notatene”. Du har ingen unnskyldning.

Reis bedre

En typisk scene i de trange setene i et fly, mens alle kjemper for plass og deres bærbare datamaskiner, er en iPad med et lectern-etui perfekt løsning for tetthet.

Papirfritt papirarbeid

IPad-en er ikke bare for studenter eller reisende, den er også til bringe orden til kaoset på et kontorbord, så mye at den overføres til en hage. Appetittvekkende, ikke sant?

Hva ønsker Apple å formidle med denne reklamen?

Åpenbart en annen måte å organisere, jobbe eller nyte fritid på. Apple dirigerer nøyaktig disse typer annonser, tar godt vare på både budskapet og måten å vise det på. Det er ingen tvil om at størrelsen på iPad 2018 er en anspore, siden den lar den enkelt transporteres og kan håndteres i nesten enhver omstendighet.

Bevis for dette er introduksjonen av iPad både i arbeidskretser og i studentmiljøet. Bli med på revolusjonen?